E-Book en andere boeken tips

Maak kennis met Van Ede & Partners in Den Haag
Loopbaan coaching en outplacement

Van Ede & Partners is een bureau voor loopbaan coaching en outplacement. Wij begeleiden en adviseren onze cliënten bij het vormgeven van hun carrière. Dat kan proactief door loopbaan coaching en reactief door outplacement.

Ik ben Huib, Leo, Karin, Nathalie, Anjo, Rogier, Sven, Astrid, Jan Maarten en Derick. Wij zijn de mensen achter van Ede & Partners in Den Haag 

In een serie interviews zullen alle mensen, die bij Van Ede & Partners in Den Haag werken, vertellen waarom zij aan ons bureau verbonden zijn. Wat motiveert hen voor hun werk en wat hun rol is? Door deze interviews krijgt u een inkijkje in de personen en de begeleidingsprogramma’s binnen Van Ede & Partners. Tevens laten wij twee oud-cliënten aan het woord en kunt u een aantal verhalen over oud-cliënten lezen. 

De volgende stap in uw carrière … een serieuze zaak

Het vormgeven van uw carrière is een serieuze zaak en vraagt om een serieuze begeleidingspartner; dat kan Van Ede & Partners voor u zijn.

Wij maken graag kennis met u

Wilt u ons mooie pand, aan de Klatteweg 107, bezoeken voor een oriënterend gesprek? Maak dan een afspraak. 070 – 351 40 11.

Ontvang ons e-book


Lees tips van Van Ede & Partners in Den Haag

The healing organization - Raj Sisodia en Michael J. Gelb

Raj Sisodia en Michael J. Gelb zagen zich geïnspireerd door het onnodige leed dat veroorzaakt wordt door bedrijven die zingeving (naastwinstgeving) veronachtzamen.

Good Business - Markward van der Mieden

Markward van der Mieden helpt als ondernemer en spreker bedrijven om goed te groeien voor meer positieve impact én winst.

Omwenteling - Jan Rotmans

Jan Rotmans is hoogleraar duurzaamheid en transities aan de Erasmus Universiteit. Omwenteling is een fascinerende transitie expeditie.

Doorlopen en stilstaan

Henk Smeijsters

Bestemming Boardroom

Eelco van Eijck

De zin van het leven

Fokko Obbema

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat