Van Ede & Partners in Rotterdam

Loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement, dat is waar we in Rotterdam goed in zijn. Negen ervaren coaches en trainers. Allemaal met een andere achtergrond en een breed netwerk. Allemaal hebben we zelf met de voeten in de klei gestaan. Hebben we pieken beleefd en zijn we door dalen gegaan. We begrijpen dan ook waar onze cliënten het over hebben. 

Onze vestiging in het mooie authentieke oude rechtbankgebouw aan de Noordsingel is een inspirerende plek voor cliënten uit de regio. Cliënten ontmoeten elkaar, (net)werken met elkaar en bouwen aan een nieuwe toekomst. Bij onze vestiging in Rotterdam kun je onder andere terecht voor outplacement en loopbaancoaching. Trajecten stellen we zorgvuldig samen naar de individuele wensen van onze cliënten. 

Bij Van Ede & Partners in Rotterdam word je gastvrij ontvangen en voel je je direct thuis. Wij bieden de veilige en inspirerende omgeving die je nodig hebt om (weer) loopbaanperspectief voor jezelf te ontwikkelen. Moedigen je aan om je aanbod met verve in de markt te zetten. Een aanbod waar je zelf in gelooft. En waarmee jij er écht uitspringt. 

In een mix aan gesprekken en groepsbijeenkomsten helpen we je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten en stappen te zetten binnen je organisatie of daarbuiten. Daarin zit ook onze onderscheidende kracht: bij ons doe je het niet alleen. Wij heten je graag welkom voor een oriënterend gesprek in ons unieke pand. 

Meer informatie over onze bereikbaarheid en parkeren vind je hier

Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam
KVK: 83342982
BTW: NL862836542B01
Mail ons direct

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat