December: Niels Holgerssons wonderbare reis - Selma Lagerlof

December: Niels Holgerssons wonderbare reis - Selma Lagerlof

Samenvatting

Een klassiek Scandinavisch verhaal over de ganzenhoeder Niels en zijn reis met de wilde ganzen. Niels is heel vervelend en daarom wordt hij heel klein: een kabouter! Hij vliegt mee met een troep wilde ganzen. En dan beleeft hij de meest fantastische avonturen! 

De wonderbare reis van Niels Holgersson’ is inmiddels niet meer weg te denken uit de kindercanon, een echte klassieker van de hand van de Zweedse Selma Lagerlöf. Niels leidt een heel gewoon leven op een boerderij in Zweden, maar op een dag verandert alles. Niels is een heel vervelend ventje. Als hij een kabouter vangt en de dieren pest, tovert de kabouter hem voor straf heel klein. Hij wordt een kabouter! Dan wordt Niels per ongeluk en halsoverkop meegevoerd door een groep ganzen op een duizelingwekkend avontuur door heel Zweden. Zo begint zijn wonderbare reis Hij vliegt mee met deze troep wilde ganzen en beleeft hij de meest fantastische avonturen!

Een klassieker met schitterende illustraties van Anton Pieck.

Bestel je boek bij YouBeDo

Boeken die goed doen. Altijd tot 12% naar een goed doel dat jij kiest.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat