Jaartraining Master of Talent

Jaartraining Master of Talent

Met Master of Talent ga je het vakmanschap voorbij en ontwikkel je meesterschap: een authentiek gezag dat gebaseerd is op zelfkennis, onderscheidingsvermogen en een heldere kijk op wat echt belangrijk is in het leven. Een inspirerend leiderschap dat niet is aangeleerd maar zich van binnenuit aandient, als het bijproduct van passie. En dat je in staat stelt om altijd je eigen weg en de juiste plek te vinden.

Scholing van de geest

Master of Talent is een intensieve opleiding gericht op ‘scholing van de geest’, waarin trainingsdagen gecombineerd worden met intervisie en individuele coaching. Verspreid over het jaar volg je zes meerdaagse modules met elk een vastomlijnd thema:

 • Respons-ability
 • Meesterschap
 • Balans
 • Leiderschap
 • Vrij bewust-zijn (retraite)
 • Purpose, goed-doen

Je gaat in verschillende werkvormen met deze thema’s aan de slag. Oók met je eigen vraagstukken en uitdagingen, zodat je wat je leert direct in de praktijk kunt brengen. In de individuele coachings- en supervisiesessies ga je samen met een ervaren loopbaanconsulent van Van Ede & Partners verder de diepte in.

Wat levert de training Master of Talent je op?

 • Zelfinzicht en het versterken van jouw kracht: je ontdekt hoe jij jouw kerntalent/gave optimaal in de wereld kunt zetten, zodat je vanuit vrijheid en vertrouwen jouw carrière voortzet; je bent in staat de innerlijke spiraal van prestatiedrift en zelfverbetering te doorbreken;
 • Duurzame inzetbaarheid: je leert hoe jij jouw talent effectief toepast in veranderende omstandigheden; je beoefent het vrije denken en handelen en blijft vrij van het systeem van jouw organisatie. Je komt los van automatische patronen;
 • Natuurlijk leiderschap: je bent een natuurlijk leider door te rusten in jouw meesterschap. Leidinggeven kun je al! In deze leergang leer je te leiden vanuit een hoger perspectief. Rust, overzicht en natuurlijk gezag zijn daarbij sleutelwoorden;
 • Balans: tussen ratio en gevoel, ziel en zakelijkheid, maar ook tussen werk en privé;
 • (Organisatie)sensitiviteit: je kunt snel doorgronden wat wanneer nodig is in een organisatie en voelt aan hoe je verandering in gang kunt zetten zonder weerstand, je inspireert anderen. Je gaat effectief om met leiders en/of bestuurders boven je;
 • Onderscheidingsvermogen: je bent in staat talent bij anderen te herkennen en hen dáár in te zetten waar zij het beste tot hun recht komen.

Ook beschikbaar als In Company training

Deze training kan ook in z’n geheel in company worden aangeboden. Desgewenst kan Van Ede & Partners voor u een maatwerkprogramma samenstellen – waarin het programma zoals hierboven beschreven de basis vormt.

Download de brochure

Wil je meer weten over de opzet en inhoud?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Je kunt een afspraak maken met een loopbaancoach, één van de hoofdtrainers of een oud-deelnemer spreken over diens ervaringen.

Wil je meer weten over de opzet en inhoud?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Je kunt een afspraak maken met een loopbaancoach, één van de hoofdtrainers of een oud-deelnemer spreken over diens ervaringen.

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod