Mei: Geven is leven - Wim de Bundel

Mei: Geven is leven - Wim de Bundel

Schrijver

Wim de Bundel was twaalf jaar directeur Marketing en Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Wim is lid van de Raad van Advies van Netwerk Nieuw Rotterdam en ambassadeur van de Sunday Foundation en de Mentelity Foundation.

Samenvatting

Volkomen verrast wordt Wim na vele jaren van commercele successen ontslagen en valt zijn wereld stil. Naast verbijstering en teleurstelling denkt hij gaandeweg ook terug aan de bijzondere momenten in de afgelopen jaren. Centraal daarin staan de olympische sporters die hij via zijn werk van dichtbij heeft leren kennen. Hun inspiratie en doorzettingsvermogen, hun ambitie en overwonnen drempels. 

Het boek is zijn verslag van een twaalfjarige reis met vele hoogte – en dieptepunten. Een reis die hem het inzicht heeft gebracht dat je zowel in je persoonlijk als in het zakelijk leven veel verder komt met dit krachtige motto en dus ook de titel van het boek: Geven is leven. Wim verbindt in dit boek zijn zakelijke wereld, die van (olympische) sporters en zijn persoonlijk leven. Welke olympische lessen vormden het geheim achter het zakelijke succes van een grote pensioenverzekeraar en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei. Daarmee is het een management boek, een boek over levenslessen en een sportboek tegelijk.

Geven is leven, een optimistische reis naar goud en geluk, door Wim de Bundel, uitgeverij De Meent, ISBN 9789083112565

Veel leesplezier!
Jan Maarten Bosch – Derick Maarleveld