Juli: Vier vragen die je leveren veranderen - Byron Katie door Carina Benninga

Juli: Vier vragen die je leveren veranderen - Byron Katie door Carina Benninga

Samenvatting

Stap voor stap naar een gelukkiger leven Terwijl ze een doodgewoon leven leidt, wordt Byron Katie in toenemende mate depressiever. Gedurende tien jaar zakt ze steeds dieper weg in woede, wanhoop en gedachten aan zelfmoord. Tot ze op een ochtend wakker wordt in een staat van uitzinnige vreugde, met een heel duidelijk inzicht waarmee haar lijden tot een einde gebracht kan worden. Dit besef van vrijheid heeft haar nooit meer losgelaten, en nu kun je die vrijheid zelf ervaren aan de hand van The Work, een methode die Byron Katie zelf ontwikkelde.

The Work bestaat eenvoudigweg uit vier vragen die je, zodra je ze toepast op een specifiek probleem, in staat stellen dat wat jou dwarszit in een totaal ander licht te zien. Zoals Katie het opmerkt: "Het is niet het probleem dat ons lijden veroorzaakt, het is onze gedachte over dat probleem."


Vier vragen die je leven veranderen laat je stap voor stap door middel van verhelderende en levendige voorbeelden zien hoe je zelf dit revolutionaire proces kunt toepassen en gelukkiger zult worden.

De pers over Vier vragen die je leven veranderen:

"Byron Katie toont ons dat door een ijzeren logica te volgen elke negatieve gedachte verdwijnen kan." Flair

"Katie slaat de spijker op zijn kop!" O, The Oprah Magazine

"Byron Katie is een grote zegening voor onze planeet." Eckhart Tolle, auteur van De kracht van het Nu