April: NU & DAN Loopbaanontwikkeling - Derick Maarleveld en Nico Vrijenhoek

April: NU & DAN Loopbaanontwikkeling - Derick Maarleveld en Nico Vrijenhoek

NU & DAN Loopbaanontwikkeling - Door zelfevaluatie en zelfrealisatie naar een heldere en zonnige toekomst. Door Derick Maarleveld en Nico Vrijenhoek

Voor wie bestemd? 

Dit boek is bestemd voor iedereen die levens- en loopbaanvragen heeft, die wil werken aan zijn of haar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Van de jonge student tot en met de oudere manager aan het einde van zijn of haar loopbaan, dus in alle fasen in de zakelijke carrière. Vanuit het perspectief van de schrijvers is dit boek bedoeld voor de loopbaanontwikkeling van 18 tot 70 jaar. De zelfreflectie die dit boek stimuleert is geschikt voor een ervaren persoon die op het punt staat aan de laatste tien jaar van zijn/haar professionele carrière te beginnen, maar dezelfde zelfreflectie kan ook worden gedaan door een pas afgestudeerde student die is op zoek is naar zijn/haar eerste baan. Maar ook tussentijds in jouw carrière is dit boek te gebruiken.

Hoe werkt het boek?

Het boek is een combinatie van lees- en werkboek. In het boek worden de fasen van een loopbaan beschreven aan de hand van de loopbaanontwikkeling van een fictief echtpaar; Bob en Jip. Daarnaast bevat het boek oefeningen die zelfreflectie vanuit verschillende perspectieven zal stimuleren. Deze oefeningen worden afgewisseld met praktijkverhalen.

Bestel je boek bij YouBeDo

Boeken die goed doen. Altijd tot 12% naar een goed doel dat jij kiest.