Januari: Leiden met een leeg hoofd – Casper Jones

Januari: Leiden met een leeg hoofd – Casper Jones

Samenvatting

Ruim tien jaar geleden komt Casper Jones tot de ontdekking dat hij niet in verbinding leeft. Dat komt pijnlijk aan het licht door de interactie met zijn dan nog jonge kinderen. Zijn hoofd is domweg te vol met hard werken, presteren en erbij willen horen. Dat is het begin van een intens transformatieproces. Sindsdien maakt hij zeven fases van bewustzijn ontwikkeling door. Van een vol hoofd tot uiteindelijk het ervaren van leegte. Het kantelpunt is een eenheidservaring in de Efteling waardoor zijn privé en zakelijke leven ingrijpend verandert.

In dit openhartige verhaal laat Casper zien wat er gebeurt als je de uitkomst durft los te laten en volledig durft te vertrouwen op je innerlijke stem. Je komt dan op een plek voorbij het verstand waar antwoorden liggen op de levensvragen: ‘wie ben ik?’ en ‘wat heb ik hier te doen op aarde?’ Leiden met een leeg hoofd is een must read voor iedereen die met (persoonlijk) leiderschap bezig is.

Boeiend en intiem verhaal over persoonlijke ontwikkeling. Over leren luisteren naar je lichaam en innerlijke stem. Over synchroniciteit, spiritualiteit en reflectie. En over wat dat alles doet met je als mens en als leider.

Herman Wijffels

Bestel je boek bij YouBeDo

Boeken die goed doen. Altijd tot 12% naar een goed doel dat jij kiest.