Ik heb ervaren dat er altijd weer een deur open gaat. Bekijk hier de video van Hans
Consulent Hans Mellink

Hans inventariseerde zijn drijfveren, motivaties en verworven inzichten.


Meer lezen over Hans Mellink
Zonder dit traject was ik nooit geweest waar ik nu ben Lees hier het verhaal van Rob
Consulent Els Burger

Flexibel volharden kenmerkte Rob in zijn zoektocht naar een nieuwe bestemming. Volhardend in dat hij het over een andere boeg wilde gooien en in zijn onderzoek naar een nieuwe plek om tot bloei te komen. Flexibel als het onderzoek hem weer in een andere richting wees. Hij heeft een functie gevonden waarin zijn ondernemerschap én zijn uitstekende sociale vaardigheden tot hun recht komen en er mogelijkheden zijn om te groeien en ontwikkelen. Stilstaan is ontwikkelen, dat heeft Rob laten zien.


Meer lezen over Els Burger
Ik moest mijn eigen-waarde opnieuw uitvinden Bekijk de video van Annemarieke
Consulent Marjorie Pennings

Annemarieke leerde overtuigend te presenteren hoe zij van waarde is voor een organisatie


Meer lezen over Marjorie Pennings
Van Ede & Partners

Vind je bestemming

Loopbaancoaching en Executive coaching

Het goede gesprek vormt de basis van onze loopbaancoaching en executive coaching. Dat gesprek kunnen we 'live' voeren en online. Naast individuele begeleiding bieden wij trainingen, workshops en masterclasses.  
Loopbaanvragen en coachingsvragen zijn belangrijk. Het gaat immers over jouzelf.  Hoe krijg je weer plezier in je werk? Hoe wil je dat je werk past in de rest van je leven? Op welke manier wil je waarde toevoegen?  
Hoe profileer je je op de arbeidsmarkt of wil je als zelfstandig ondernemer verder. Zie je je toekomst meer langs de inhoudelijke as of wil je je als natuurlijk leider ontwikkelen? Wij kunnen je helpen met deze vragen. Wil je daar meer over weten? 
Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.