Juni: Introvert Leiderschap - Karolien Koolhof

Juni: Introvert Leiderschap - Karolien Koolhof

Introvert Leiderschap - de stille kracht van de introverte leider

Brutale mensen hebben de halve wereld. En wie het hardst schreeuwt en het duidelijkst aanwezig is, krijgt het meest voor elkaar. Ook als het gaat om leidinggevende posities. Want introversie en leiderschap worden meestal niet direct aan elkaar gekoppeld. En dat is een gemiste kans. Voor de introverte man of vrouw die zo minder makkelijk carrièrestappen zet. En voor de organisatie omdat een introvert unieke en heel waardevolle leiderschapseigenschappen heeft.

Samenvatting

In haar boek Introvert Leiderschap laat Karolien Koolhof zien hoe dat leiderschap eruitziet. Aan de hand van de ervaringen van dertig introverte leiders uit binnen- en buitenland biedt ze introverten inzicht in hun unieke kracht en laat ze extraverten stilstaan bij misvattingen rond introversie en leiderschap. Ook geeft ze concrete tips aan zowel introverte leiders als hun extraverte collega’s.

Karolien schreef dit boek op basis van haar eigen onderzoek onder 400 introverte leiders wereldwijd. Omdat ze naast aanleg ook het cultuuraspect van introversie belicht, biedt dit boek een vollediger beeld dan veel andere boeken over introversie en draagt het meer bij aan onderling begrip en diversiteit op de werkvloer.

  •  Het eerste Nederlandstalige boek over introvert leiderschap.
  • Een uniek, globaal perspectief op introvert leiderschap.
  • Op basis van eigen onderzoek onder 400 introverte leiders wereldwijd.

Bestel je boek bij YouBeDo

Boeken die goed doen. Altijd tot 12% naar een goed doel dat jij kiest.