Young Professional Coaching

Young Professional Coaching

De young professional in jou wil doorgroeien, maar ondertussen moet je nog wennen aan die nieuwe setting: je werkomgeving. Waar je vroeger zelf je studievrienden uitzocht, heb je je collega’s niet voor het kiezen. Hoe ga je om met al die verschillende karakters waar je dagelijks mee te maken hebt? En dan is er altijd het werk dat nooit af is - collega’s kloppen maar al te graag aan bij die slimme, ambitieuze jonge professional. Hoe houd je dan de balans?

Young Professional Coaching

Hoe land je in je werkomgeving en hoe voorkom je dat je werk een last wordt? Via Young Professional Coaching leer je je weg te vinden en je staande te houden in je nieuwe positie. Zodat je al je energie weer kunt richten op waar het echt om draait: jouw werk zin geven.

Training EigenWijsHeid

Je bent jonger dan ca 35 jaar en je staat aan het einde van je eerste werkperiode. De vele skills en expertise in jouw rugzak zijn je bekend maar bieden onvoldoende perspectief om de voor jou juiste weg in te slaan, om een keuze te maken. Je wilt ‘een juiste keuze’ voor je toekomst maken, maar hoe doe je dat? Leer jouw eigen wijsheid kennen en daarop te vertrouwen. In je carrière en je persoonlijke leven. 

Download de flyer 

Wil je meer weten over Young Professional Coaching of de training EigenWijsHeid?

Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een gesprek.

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod