Begeleiding Politici

Begeleiding Politici

Een nieuwe verkiezingsronde met andere stemverhoudingen, het college of kabinet valt, een conflict binnen de fractie: aan elk politiek ambt, van wethouder tot Kamerlid, komt ooit een einde. Wat zijn dan je mogelijkheden? Keer je terug in de politiek of komen jouw talenten in een andere werkomgeving beter tot bloei? Bij Van Ede & Partners krijg je in het kader van de APPA-regeling (Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers) persoonlijke begeleiding naar je nieuwe bestemming.

Begeleiden van politici in het kader van APPA doen we bij Van Ede & Partners al sinds de APPA regeling werd ingevoerd, in 2010. Honderden politici begeleidden we naar een nieuwe plek, in het openbaar bestuur, in de zorg of binnen het bedrijfsleven.

Pre APPA Begeleiding

Wil je goed voorbereid zijn op jouw leven na de politiek? Volg dan een Pre Appa traject. In een beperkt aantal sessies krijg je inzicht in jouw inzetbaarheid. In hoe je jouw kennis en ervaring, maar ook je talenten en drijfveren kunt inzetten in de arbeidsmarkt. Welke omgeving bij jou past en waar vraag is naar jouw unieke aanbod. Een pre Appa traject maakt in enkele gesprekken duidelijk wat je belangrijkste kwaliteiten en toegevoegde waarde zijn en waar in de markt je die kunt inzetten.

APPA Begeleiding

In dit traject houdt de begeleiding pas op als je je nieuwe werkomgeving hebt gevonden. Alle relevante elementen van onze begeleiding komen aan bod, volgens een heldere structuur, maar toegespitst op jouw specifieke situatie. Van rouwverwerking tot een gedegen zelfonderzoek, van jouw unieke propositie tot netwerken en solliciteren. Je onderzoekt je mogelijkheden in de markt samen met één van onze coaches die zich gespecialiseerd heeft op het begeleiden van politici.
We laten je niet los tot je op je nieuwe plek zit.

Download onze Appa brochure via deze link.

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod