Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met je werkomgeving? Voel je je nog prettig bij wat je doet, krijg je er energie van? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor loopbaancoaching. Met een loopbaancoach van Van Ede & Partners.

Loopbaancoaching: neem het heft weer in eigen handen

Met loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding) bij Van Ede & Partners neem je zelf weer de regie over je loopbaan. Samen met je loopbaancoach ga je aan de slag volgens een vaste structuur, maar met een hoogstpersoonlijke invulling van je traject. Geënt op jouw situatie en jouw waarden, wensen en mogelijkheden. Je loopbaancoach helpt je opnieuw te ontdekken wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn, wat je te bieden hebt. En wat voor werkomgeving daarbij kan passen. Je kijkt met een frisse blik naar je talenten, kwaliteiten en ambities én je inzetbaarheid. Zo kom je met je loopbaancoach tot inzicht in wat je kan en wil, en dat brengt je verder: het geeft je de energie om met hernieuwde energie door te gaan met je werk – onder jouw voorwaarden. Of de vrijheid in je hoofd om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Naast loopbaancoaching als compleet programma bieden we verschillende onderdelen apart aan waarbij je met je loopbaancoach inzoomt op een specifiek loopbaanvraagstuk.

Je Profiel

Wil je beter inzicht in je eigen talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid? Dat kan met ons programma(onderdeel) voor loopbaanbegeleiding ‘Eigen Profiel’. Via een gedegen zelfanalyse breng je samen met je loopbaancoach je eigen sterktes en zwaktes en - soms onbenutte - mogelijkheden in kaart. Zodat je aan de hand daarvan tot jouw unieke aanbod in de markt kunt komen.

Keuzes in je loopbaan 

Het logische vervolg op ‘Je Profiel’. Met jouw persoonlijke aanbod in de hand onderzoeken je met je loopbaancoach welke loopbaankeuzes voor jou in aanmerking komen: in wat voor werkomgeving en met wat voor taken gaat het bij jou bruisen en borrelen? Onderdeel van dit programma binnen loopbaancoaching is dat je relevante contacten gaat leggen in de markt. Hoe bouw je je eigen netwerk op? Hoe zet je dat effectief in? Je loopbaancoach helpt je over drempels heen en geeft je handvatten om je netwerk voor jou te laten werken. Met als groot bijkomend voordeel dat je daarbij toegang hebt tot het uitgebreide Van Ede & Partners-netwerk.

Persoonlijke Balans

Haal je niet meer de inspiratie en energie uit je werk zoals in het begin? Heb je het gevoel dat je vastzit, dat er iets moet veranderen, maar weet je niet goed wat? Ook daarbij kan een loopbaancoach helpen. Met het programmaonderdeel Persoonlijke Balans®, dat zorgt voor een heldere blik op jezelf en je loopbaanmogelijkheden.

In Persoonlijke Balans® onderzoek je samen met je loopcoach waar je staat in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Welke keuzes kun je maken? Wat wil je echt? Wat is er nodig om weer te kunnen floreren, in je huidige werk of daarbuiten? Wat kun je daar zelf aan bijdragen? En hoe zorg je in het verdere verloop van je carrière dat werk en privé in evenwicht zijn? Persoonlijke Balans® geeft handvatten om je inzetbaarheid te vergroten en meer plezier en voldoening uit je werk te halen.

Talent in beeld: loopbaancoaching in beperkt aantal sessies

Dit programma geeft je in een beperkt aantal sessies inzicht in je inzetbaarheid: in hoe je jouw kennis en ervaring, maar ook in hoe je je talenten en drijfveren kunt inzetten in de arbeidsmarkt. Je (her)ontdekt samen met je loopbaancoach wat voor omgeving bij jou past en waar vraag is naar jouw unieke aanbod. Zo vergroot je de kans dat je je ook op de langere termijn kunt blijven inzetten voor de juiste taken op de juiste plek.

Loopbaancoaching door heel het land

Onze loopbaancoaches vind je overal: voor loopbaanbegeleiding kun je terecht bij onze vestigingen in Amsterdam, Zwolle, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Breda, Zeist, Enschede of Maastricht. Vanuit deze vestigingen zijn zijn onze loopbaancoaches ook actief in de regio Utrecht, Nijmegen, Almere, Amersfoort en Tilburg.

Naast loopbaancoaching bieden wij ook trajecten aan voor outplacement.

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod