Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving waarin je functioneert? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor loopbaancoaching.


Loopbaancoaching: neem het heft weer in eigen handen

Met loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding) bij Van Ede & Partners neem je het heft weer in eigen handen. We gaan te werk volgens een vaste structuur, maar de invulling van onze trajecten is altijd hoogstpersoonlijk. Geënt op jouw situatie en jouw waarden, wensen en mogelijkheden. Je ontdekt opnieuw wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn, wat je te bieden hebt. En wat voor werkomgeving daarbij zou kunnen passen. Je krijgt een frisse blik op je talenten, kwaliteiten en ambities én je inzetbaarheid. Dat inzicht in wat je kan en wat je wil, brengt je verder: het geeft je de energie om met hernieuwde energie door te gaan met je werk – onder jouw voorwaarden. Of de vrijheid in je hoofd om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Naast loopbaancoaching als compleet programma bieden we ook verschillende onderdelen die inzoomen op een specifiek loopbaanvraagstuk, apart aan.

Eigen Profiel

Wil je beter inzicht in je eigen talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid? Dat kan met ons programma voor loopbaanbegeleiding 'Eigen Profiel'. Via een gedegen zelfanalyse breng je je eigen sterktes en zwaktes en (soms onbenutte) mogelijkheden in kaart. Zodat je aan de hand daarvan tot jouw unieke aanbod in de markt kunt komen.

Keuzes in je loopbaan 

Het logische vervolg op ‘Eigen Profiel’. Met jouw persoonlijke aanbod in de hand onderzoeken we met je welke loopbaankeuzes voor jou in aanmerking komen: in wat voor werkomgeving en met wat voor taken gaat het bij jou bruisen en borrelen? Onderdeel van dit programma binnen het traject van loopbaancoaching is dat je relevante contacten gaat leggen in de markt. Hoe bouw je je eigen netwerk op? Hoe zet je dat effectief in? We helpen je over drempels heen en geven je handvatten om je netwerk voor jou te laten werken. Met als groot bijkomend voordeel dat je daarbij toegang hebt tot het uitgebreide Van Ede & Partners-netwerk.

Persoonlijke Balans

Ben je ‘klaar’ met je huidige baan? Haal je er niet meer de inspiratie en energie uit zoals in het begin? Heb je het gevoel dat je vastzit, dat er iets moet veranderen, maar weet je niet goed wat? Persoonlijke Balans® zorgt voor een heldere blik op je jezelf en je loopbaanmogelijkheden.

Tijdens dit programma onderzoek je samen met je coach waar je staat in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Welke keuzes kun je maken? Wat wil je echt? Wat is er nodig om weer te kunnen floreren, in je huidige werk of daarbuiten? Wat kun je daar zelf aan bijdragen? En hoe zorg je in het verdere verloop van je carrière dat werk en privé in evenwicht zijn? Persoonlijke Balans® geeft concrete handvatten om je inzetbaarheid te vergroten en om meer plezier en voldoening uit je werk te halen.

Loopbaan-apk: loopbaanbegeleiding in beperkt aantal sessies

Wil je in een beperkt aantal sessies inzicht krijgen in jouw inzetbaarheid? In hoe je jouw kennis en ervaring, maar ook je talenten en drijfveren kunt inzetten in de arbeidsmarkt? In wat voor omgeving bij jou past en waar vraag is naar jouw unieke aanbod? Een Loopbaan APK maakt in enkele gesprekken duidelijk wat je belangrijkste kwaliteiten en toegevoegde waarde zijn en geeft je een helder beeld over je inzetbaarheid. Zo vergroot je de kans dat je je ook op de langere termijn kunt blijven inzetten voor de juiste taken op de juiste plek.

Loopbaancoaching door heel het land

Voor loopbaanbegeleiding kun je terecht bij onze vestigingen in Amsterdam, Zwolle, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Breda, Zeist, Enschede of Maastricht. Vanuit deze vestigingen zijn wij ook actief in de regio Utrecht, Nijmegen, Almere, Amersfoort en Tilburg.

Naast loopbaancoaching bieden wij ook trajecten aan voor outplacement.

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod