Outplacement

Outplacementbureau Wil uw werkgever u de ruimte bieden om een andere uitdaging te vinden die ook op langere termijn bij u past? Wilt u de stap zetten naar een ander soort functie, wellicht zelfs in een andere sector? Of bent u ontslagen en wilt u uw transitievergoeding gebruiken voor een outplacementtraject? Als outplacementbureau kunnen wij u via speciale outplacementprogramma’s begeleiden naar een nieuwe, energieke start op het niveau dat bij u hoort, in een werkkring waar uw bestuurlijke ervaring, management skills of professionele expertise volledig tot hun recht komen. Onze begeleiding volgt een logische opbouw: aandacht voor de transitie waar u voor staat, het formuleren van een overtuigend persoonlijk aanbod naar de arbeidsmarkt en op een effectieve manier de arbeidsmarkt betreden. Binnen deze structuur bieden we altijd maatwerk waarmee we optimaal inspelen op uw unieke situatie en behoefte.

Begeleiding voor bepaalde tijd op het gebied van outplacement

Wilt u binnen een afgebakende periode gericht op zoek naar een nieuwe werkkring? Wil uw werkgever u graag outplacement aanbieden voor een afgebakende periode? Kies dan voor een begeleidingstraject voor bepaalde tijd. Bij deze vorm van outplacement maakt u met ons outplacementbureau van tevoren afspraken hoeveel maanden het traject gaat duren; het minimum aantal maanden is zes. Bij begeleiding voor bepaalde tijd komen alle relevante begeleidingselementen aan bod. In een kort en krachtig traject coachen we u intensief op weg naar een nieuwe werkkring - zodat u zo snel mogelijk weer op een plek zit die bij u past.

Outplacementbureau Paul.

Ik moest zelf een bewuste keuze maken voor een baan waarin ik weer tot m'n recht zou komen.

Begeleiding met bestemmingsgarantie

Wilt u ervan verzekerd zijn dat u een nieuwe, passende werkbestemming vindt ? En, wilt u als werkgever die garantie ook bieden? Dan is een begeleidingstraject met bestemmingsgarantie de aangewezen keuze. Bij deze vorm van outplacement bieden wij u als cliënt begeleiding die net zo lang wordt voortgezet totdat u een nieuwe werkbestemming hebt gevonden. 

Bij trajecten met bestemmingsgarantie komen alle relevante begeleidingselementen aan bod. Van zelfanalyse tot propositie. Van netwerken en toetsing van het eigen aanbod tot een nieuwe werkkring. Dat is het voordeel van ons outplacementbureau.

Outplacementbureau Petra.

Ze miste echter steeds meer een stuk zingeving. Ons outplacementtraject hielp haar een nieuwe bestemming te vinden, waarmee alles weer op zijn plek valt.

Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap via ons outplacementbureau

Vaak ontdekken cliënten tijdens hun zoektocht dat hun toekomst niet bij een nieuwe werkgever ligt, maar bij een eigen onderneming. In dat geval begeleidt outplacementbureau Van Ede & Partners u bij het omgooien van het roer richting zelfstandig ondernemerschap. We ondersteunen bij het analyseren van uw eigen, unieke kracht en kijken hoe u deze in uw onderneming kunt toepassen. We ondersteunen desgewenst ook bij het formuleren van uw ondernemersplan. Wat is uw propositie? Hoe richt u de marketing en sales in? Hoe kunt u het beste campagne voeren voor uw bedrijf? Onderdeel van de begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap is de driedaagse GRID-training (Goede Raad is Duur). Hierin leert u om het eigen aanbod zo zuiver mogelijk te verwoorden. Aan de hand van cases van ons outplacementbureau kunt u zich tevens oefenen in het presenteren van uw aanbod aan de markt.

Voor outplacement kunt u terecht bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Zwolle, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Breda, Zeist, Enschede of Maastricht. Vanuit onze vestigingen zijn wij daardoor ook actief in de regio Utrecht, Nijmegen, Almere en Tilburg.

Daarnaast kunt u bij ons ook loopbaanbegeleiding aanvragen.

Outplacementbureau Hilde.

Ik gaf vorm aan mijn aanbod, startte als zelfstandig ondernemer en ging enkele maanden later ook als HR-manager aan de slag.

Terug naar Programma aanbod

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.