Amsterdam

In Amsterdam zijn wij gevestigd in het Olympisch Stadion 41. Een historische, inspirerende omgeving die rechtdoet aan de wapenspreuk van de stad: ‘Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig’. Een spreuk die ook onze aanpak bij loopbaanbegeleiding in Amsterdam kracht bij zet. De sfeer in huis is open, direct en gastvrij. Er heerst altijd een vrolijke drukte. Op deze plek ontmoeten consulenten en cliënten uit allerlei windrichtingen elkaar, om met humor en daadkracht te werken aan nieuw perspectief. Bij onze vestiging in Amsterdam kun je onder andere terecht voor outplacement en loopbaancoaching. Onze trajecten stellen we zorgvuldig samen naar de individuele wensen van onze cliënten.

Bezoekt u ons vóór 24 februari of na 27 maart a.s.?
Dan vindt u via deze link een routebeschrijving en informatie over parkeren.

Werkzaamheden rondom het Olympisch Stadion 24 februari - 27 maart 2020

Tussen 24 februari en 27 maart wordt een deel van verkeer rond het Olympisch Stadion omgeleid. Klikt u op deze link voor meer informatie en een plattegrond van de omleiding.

Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam
Routebeschrijving
020 673 40 39
Mail ons

Onze Consulenten en Psychologen

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat