Executive coaching

Executive coaching

Executives en professionals: iederéén is gebaat bij coaching. Want ook als je helemaal op je plek zit, kun je tegen grenzen en beperkingen aanlopen. Hoe krijg je bijvoorbeeld je managementteam en andere stakeholders mee met je visie? Hoe houd je balans tussen delegeren en controleren? Hoe doorbreek je patronen, communiceer je effectiever? Hoe ga je om met veranderende krachtenvelden en eisen die je omgeving stelt? Met executive coaching van Van Ede & Partners haal je het beste uit jezelf.

Van Ede & Partners biedt (executive) coaching- en mentoringprogramma's die werken. Met als belangrijke toegevoegde waarde dat veel van onze coaches zelf ruime ervaring hebben op topposities in uiteenlopende organisaties, of als succesvol ondernemer. Zo krijg je bij ons tijdens ons executive coaching programma altijd een coach op jouw niveau, een gesprekspartner die zelf het klappen van de zweep kent. En die jou helpt de ontwikkeling door te maken die je nodig hebt.

Executive Professional Coaching

Als je directeur bent of een grote afdelingmanager, vraagt dat per definitie veel van je. Als executive professional moet je visie ontwikkelen, strategische keuzes maken, richting bieden, koers zetten. Verstand van zaken hebben. Maar ook: mensen motiveren en enthousiasmeren, je Raad van Commissarissen meekrijgen, waar nodig verandering in gang zetten. In controle zijn en vertrouwen kunnen geven. De balans houden tussen delegeren en controleren.

Deze uitdagingen kun je alleen aan als je in alle opzichten fit, competent en vitaal bent. Als je effectief werkt, juist ook omdat je je eigen sterke en zwakke punten kent. Als je plezier in je werk hebt en houdt, omdat je weet waar je het voor doet, en zelf ook in beweging blijft.

Met executive professional coaching helpen we je je verantwoordelijkheid doelmatig te dragen. Op zo’n manier dat je er maximaal voldoening uit haalt. Hierbij gaan we eerst terug naar de bron: wat drijft je, wat geeft je energie? Vervolgens ga je samen met een coach die zijn sporen heeft verdiend op een vergelijkbare positie aan de slag met precies die onderdelen die jij belangrijk vindt.

Professional Coaching

Je bent een gerespecteerde professional. Maar ook jij moet je blijven ontwikkelen, want de organisatie stelt hoge eisen, die ook nog eens voortdurend veranderen. Hoe zorg je dan dat je goed in beeld blijft bij bestuurders, hoe houd je je medewerkers in beweging en ga je om met naaste collega's? En: hoe zet je je kwaliteiten en talenten effectiever in?

Bij Professional Coaching gaan we gericht met je aan de slag. Samen bepalen we wat je specifieke coachingvragen zijn en op welke punten je je professioneel en persoonlijk verder wilt ontwikkelen. We slaan in het coachingproces de brug naar concrete werksituaties én je persoonlijke profiel: Met als resultaat: meer grip op je eigen ambities en drijfveren, op je verantwoordelijkheden, op je omgeving en op je werk-privébalans.

Jaartraining Master of Talent

De arbeidsmarkt draait steeds minder om cv’s en steeds meer om talenten. Want juist die blijven ook tegen de achtergrond van veranderingen altijd overeind. De leiders van de toekomst zijn dan ook de leiders die zich bewust zijn van hun eigen talent en de kunst verstaan om dit succesvol in te zetten. Om het beste uit zichzelf én anderen naar boven te halen. Dáárin schuilt het ware meesterschap.

De jaartraining Master of Talent is erop gericht om dit meesterschap te ontwikkelen: een authentiek, natuurlijk en inspirerend leiderschap dat gebaseerd is op zelfkennis, onderscheidingsvermogen en een heldere blik op wat echt belangrijk is in het leven. Het is geen leiderschapstraining, maar je wordt er wel een betere leider van. Omdat je leert vrijer in je leven en werk te staan, los van je ingesleten patronen.

Download de brochure

Wil je meer weten over de opzet en inhoud?
Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een gesprek over dit programma. 

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod