Executive coaching

Al zolang Van Ede & Partners bestaat, maakt coaching – van executives, professionals én young professionals - deel uit van ons aanbod.  Immers, ook als je helemaal op je plek zit, kun je tegen grenzen en beperkingen aanlopen. Hoe krijg je bijvoorbeeld je management team en andere stakeholders mee met je visie? Hoe houd je balans tussen delegeren en controleren? Hoe doorbreek je patronen, communiceer je effectiever? Hoe ga je om met veranderende krachtenvelden en eisen die je omgeving stelt?

Bij Van Ede & Partners bieden we (executive) coaching- en mentoring programma's al zolang we bestaan. Met als belangrijke toegevoegde waarde dat veel van onze coaches zelf ruime ervaring hebben op topposities in uiteenlopende organisaties, of als succesvol ondernemer. Zo krijg je bij ons tijdens ons executive coaching programma altijd een coach op jouw niveau, een gesprekspartner die zelf het klappen van de zweep kent. En die jou helpt de ontwikkeling door te maken die je nodig hebt.

Executive Professional Coaching

Als je directeur bent van een organisatie of manager van een grote afdeling, vraagt dat per definitie veel van je. Als ‘executive professional’ moet je visie ontwikkelen, strategische keuzes maken, richting bieden, koers zetten. Verstand van zaken hebben. Maar ook: mensen motiveren en enthousiasmeren, je Raad van Commissarissen meekrijgen met je visie, waar nodig verandering in gang zetten. In controle zijn en vertrouwen kunnen geven. De balans houden tussen delegeren en controleren.

Deze uitdagingen kunt je alleen aan als je in alle opzichten fit, competent en vitaal bent. Als je effectief werkt, juist ook omdat je je eigen sterke en zwakke punten kent. Als je plezier in je werk hebt en houdt, omdat je weet waar je het voor doet. En als je zelf ook in beweging blijft.

Met executive professional coaching helpen we je je verantwoordelijkheid doelmatig te dragen. Op zo’n manier dat je er maximaal voldoening uit haalt. Hierbij gaan we altijd eerst terug naar de bron: wat drijft je, wat geeft je energie? Vervolgens ga je samen met een coach die zijn sporen heeft verdiend op een vergelijkbare positie aan de slag met precies die onderdelen die jij belangrijk vindt.

Professional Coaching

Je bent een gerespecteerde professional. Maar ook jij moet je blijven ontwikkelen, want de organisatie stelt hoge eisen. Die ook nog eens voortdurend veranderen. Hoe zorg je dan dat je goed in beeld blijft bij bestuurders, hoe houd je je medewerkers in beweging en ga je om met naaste collega's. En: hoe zet je je kwaliteiten en talenten effectiever in?

Bij Professional coaching gaan we gericht met je aan de slag. Samen bepalen we wat je specifieke coachingsvragen zijn en op welke punten je je professioneel en persoonlijk verder wilt ontwikkelen. We slaan in het coachingsproces de brug naar concrete werksituaties én je persoonlijke profiel: Met als resultaat: meer grip op je eigen ambities en drijfveren, op je verantwoordelijkheden, op je omgeving en op je werk-privébalans.

Young Professional Coaching

De young professional in jou wil doorgroeien, maar ondertussen moet je nog wennen aan die nieuwe setting: je werkomgeving. Waar je vroeger zelf je studievrienden uitzocht, heb je je collega’s niet voor het kiezen. Hoe ga je om met al die verschillende karakters waar je dagelijks mee te maken hebt? En dan is er altijd het werk dat nooit af is - collega’s kloppen maar al te graag aan bij die slimme, ambitieuze jonge professional. Hoe houd je dan de balans?

Hoe land je in je werkomgeving en hoe voorkom je dat het werk een last wordt? Via young professional coaching leer je je weg te vinden en je staande te houden in je nieuwe positie. Zodat je al je energie weer kunt richten op waar het echt om draait: een loopbaan die ertoe doet.

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat