Onze consulenten & psychologen

Onze consulenten & psychologen

Van Ede & Partners is een organisatie die midden in de samenleving staat. Onze consulenten hebben vaak ook een eigen onderneming of een stevige functie in het bedrijfsleven of bij de overheid. Mede hierdoor hebben ze een open geest en een brede blik. Ook hebben ze zonder uitzondering toegang tot interessante netwerken. In zeer uiteenlopende sectoren.

De kracht van onze consulenten en psychologen schuilt in een combinatie van kennis, ervaring en oprechte belangstelling. Het zijn, net als jij, mensen met heel specifieke talenten die kunnen terugvallen op vakkennis en mensenkennis, op werkervaring en levenservaring. Mensen die weten wat er speelt en wat er te koop is. Mensen die weten hoe het er aan toe gaat in organisaties, van werkvloer tot boardroom. Deze kennis en ervaring nemen ze mee in de professionele begeleiding van jou als cliënt.

Ideale coach en sparring partner

Onze consulenten en psychologen zijn actief in tal van sectoren, in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Bij Van Ede & Partners raak je gemakkelijk in gesprek met een ondernemer, directeur, manager, professional, bestuurder, topsporter, kunstenaar of filosoof. Onze consulenten zijn allemaal mensen met talenten die ergens voor gaan. Die vaak ook ‘onderweg’ iets geleerd hebben, die tegenslagen hebben overwonnen. Ze kennen de branches waarin jij actief bent. Én ze kennen interessante mensen die je kunnen helpen om te toetsen of je aanbod past bij een bepaalde sector of een bepaald soort organisatie. Dit maakt hen voor jou als cliënt een ideale coach en sparringpartner.

Altijd in ontwikkeling, altijd in verbinding

De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners blijven zichzelf ontwikkelen. Bijvoorbeeld via (interne) opleidingen, bezinningsdagen en door van elkaar te leren tijdens bijeenkomsten. Ook worden ze blijvend geïnspireerd door onze cliënten. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot en reikt verder dan de individuele cliënt. Zo dragen onze consulenten veelvuldig bij aan maatschappelijke doelen.

Zij kunnen je begeleiden bij loopbaan gerelateerde vragen met betrekking tot, loopbaan coaching, executive coaching en outplacement

Bekijk consulenten en psychologen teams per vestiging