Brancheorganisaties

Brancheorganisaties

Van Ede & Partners is aangesloten bij OI Global Partners; een internationaal bureau op het gebied van human resources consultancy. OI Global Partners helpt organisaties hun talent te managen en helpt individuen hun carrière te ontwikkelen. Met meer dan 1000 consultants, op 225 plekken in 28 landen werken we zo samen ten behoeve van onze cliënten.

Consulenten en psychologen van Van Ede & Partners zijn doorgaans gecertificeerd lid van één of meer beroepsorganisaties zoals het Career Management Institute (CMI), het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement consulenten (Noloc)

 

     undefined      

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat