Geschiedenis

Het begon met de droom van twee mensen. De directeur personeel Paul van Ede en de internationaal manager Hans Leewens. Hoe waardevol zou het niet zijn als er ook in Nederland vormen van outplacement zouden komen die, anders dan bij headhunten, niet twee maar drie partijen gelukkig zouden maken: de huidige werkgever, de toekomstige werkgever en de werknemer?

Het leidde in 1978 tot de oprichting van outplacementbureau Van Ede & Partners. Nu 40 jaar later is outplacement nog steeds een belangrijke activiteit. Tegelijkertijd is er in de loop der jaren steeds meer aandacht gekomen voor loopbaanbegeleidingcoaching en transitievergoeding. Een logisch gevolg van de missie die Van Ede & Partners van meet af aan heeft gehad: mensen begeleiden en inspireren in hun reis naar een bestemming die aansluit bij hun talenten, drijfveren en verlangens.

Van Ede & Partners in cijfers

Inmiddels is Van Ede & Partners uitgegroeid tot een organisatie met 11 vestigingen, 65 consulenten en 14 psychologen – verspreid door heel Nederland. We hebben tot nu toe zeer veel cliënten begeleid. Mensen uit alle denkbare sectoren. Managers, professionals, politici, bestuurders, topsporters. Wat al deze cliënten verbindt is hun vermogen om op zichzelf te reflecteren en de wil om te groeien in bewustzijn, vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook kenmerkend voor onze cliënten is de bereidheid om kennis, kwaliteiten en netwerken met elkaar te verbinden. 

Altijd vernieuwen, altijd tastbaar resultaat

Ons programma-aanbod blijft zich continu ontwikkelen. Vanuit onze eigen visie blijven we nieuwsgierig naar nieuwe manieren om professionals te inspireren. Uitgangspunt is altijd weer de eigen kracht van de cliënt. Zelfinzicht en zelfanalyse zijn en blijven de solide basis voor a Career that Matters. Het formuleren en toetsen van een eigen persoonlijk aanbod is, zo blijkt telkens weer, de snelste en beste weg naar tastbaar resultaat en naar duurzame oplossingen.

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.