drs. D.J.M. (Dominique) Campman

drs. D.J.M. (Dominique) Campman

Aandacht en Betrokken; Talentenspel; Zelfbewustzijn; Hoger Onderwijs; Verandermanager; Enneagram; Psychosynthese Door samen te onderzoeken waar er spanning zit op ‘wat je doet’ versus ‘wat je wilt’, krijg je een scherper inzicht in jezelf en zie je waar jouw echte potentieel ligt. Wat levert dat op? Een bewuste keus van jouw volgende stap!

‘Denken doe je met je hart, want als je denkt met je hoofd, dan raak je verward’.

Als verandermanager begeleid ik programma’s en projecten binnen met name het Hoger onderwijs. De afgelopen 16 jaar  heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende universiteiten in diverse rollen, variërend van ICT manager en directeur bedrijfsvoering tot CIO.

Als coach ben ik opgeleid in Psychosynthese (bachelor), ben ik gecertificeerd Talentencoach en heb ik opleidingen gevolgd in het Enneagram.

Naast loopbaanbegeleiding speel ik met cliënten ook het Talentenspel. Een prachtige methodiek om inzicht te krijgen in je Talenten, hoe ze met elkaar samenhangen en je missie.

Voorzitter van de Maatschap Van Ede & Partners Rotterdam.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat