Loopbaanbegeleiding Rotterdam: een goede (door)start

Loopbaanbegeleiding Rotterdam: een goede (door)start

Met loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners vind je jouw draai weer in je carrière. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat je professionele talenten en kwaliteiten in jouw huidige positie onvoldoende tot hun recht komen. Als je te weinig voldoening haalt uit waar je je voor inzet. Ook wanneer je toe bent aan reflectie op waar je staat en of je je daar nog wel prettig bij voelt helpen de carrièrecoaches voor loopbaancoaching in Rotterdam je graag verder. Samen op weg naar een bestemming die jou op het lijf geschreven is.

Maak vandaag nog een afspraak!

Formuleer je eigen, unieke aanbod met loopbaancoaching in Rotterdam

Het traject voor loopbaancoaching in Rotterdam ziet er voor elk individu anders uit, maar kent wel vaste elementen. Zo ga je eerst samen met jouw loopbaancoach de diepte in, via een grondige zelfanalyse: wie ben je, wat wil je? Wat zijn je drijfveren, je talenten, je diepe verlangens? Wat houdt je tegen? En wat is er voor nodig om je doelen te bereiken? Zo kom je tot je eigen, unieke aanbod waarmee je vervolgens naar buiten kunt treden. Ondertussen werk je aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Met als doel: een nieuw perspectief op je toekomst, met een frisse blik op werk en hoe je daar in staat. Zodat je zelf de regie kunt nemen over jouw eigen loopbaan!

Loopbaanbegeleiding Rotterdam: persoonlijke begeleiding en toegang tot relevante netwerken

Met het zelfinzicht dat je verdiept in de eerste fase van loopbaancoaching in Rotterdam bij Van Ede & Partners, neem je de volgende stappen. Naar buiten. Onder persoonlijke begeleiding van onze loopbaancoach scherp je jouw vaardigheden aan op het gebied van jezelf presenteren, solliciteren, netwerken. Daartoe krijg je ook toegang tot het interessante en brede netwerk van onze ervaren en gepassioneerde psychologen en consulenten. Zo vind je snel goede ingangen die je helpen verder te oriënteren, je mogelijkheden te verkennen en jouw richting verder te bepalen. Of je nu een traject voor loopbaancoaching in Rotterdam volgt bij Van Ede & Partners, of ondersteuning bij outplacement krijgt.

Weten waar je staat?

Van Ede & Partners: inspirerende ontmoetingsplaats op weg naar werk dat bij je past

Loopbaanbegeleiding in Rotterdam bestaat uit een combinatie van individuele begeleiding en waardevolle ontmoetingen in groepssessies. Je vindt Van Ede & Partners op de Westerkade 7f in de Havenstad. Een inspirerende ontmoetingsplaats waar je de rust vindt om te reflecteren, en tegelijkertijd de energie krijgt om in beweging te komen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van loopbaancoaching of outplacement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 - 412 00 22 of rotterdam@vanede.nl. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners in Rotterdam zien je graag verschijnen.

 

    Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Westerkade 7f

3016 CL Rotterdam

T. 010 412 00 22