Ambassadeurs

Ambassadeurs

Van Ede & Partners onderhoudt vele contacten met voormalige cliënten en outer circle leden. Deze alumni bevinden zich vaak op sleutelposities in het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Zij zijn enorm betrokken bij Van Ede & Partners en onderschrijven het gedachtegoed.

Een selecte groep van deze professionals fungeert als het Van Ede & Partners Ambassadeursnetwerk. Als gewezen cliënt en ervaringsdeskundige helpen zij de nieuwe cliënten met hun kennis van het actuele werkveld en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in diverse sectoren. Tevens worden de ambassadeurs betrokken bij nieuwe ontwikkelingen.

In de afgelopen periode hebben we het Van Ede & Partners ambassadeurnetwerk uitgebreid met een selecte groep mensen met gevestigde maatschappelijke posities die zich openstellen voor netwerkcontacten met onze cliënten. Deze ambassadeurs, vaak met unieke kennis en ervaring, zetten zich graag in om je verdieping te bieden op specifieke terreinen. 

Wil je meer weten over netwerken, of heb je loopbaan gerelateerde vragen over onderwerpen zoals loopbaanbegeleiding, executive coaching en outplacement, neem dan gerust contact op.