N.L.M. (Nicole) van Dongen

N.L.M. (Nicole) van Dongen

Intuïtief, energiek, resultaatgericht, aards, met humor, verbindend Wie ben jij? Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen? Wat bepaalt welke volgende afslag jij neemt: je hoofd of je hart? Ogenschijnlijk basale vragen maar waar we in de haast van alledag gemakkelijk aan voorbij gaan. Het onderzoeken van deze vraagstukken en je begeleiden naar je eigen antwoorden en bestemming, dat is waarbij ik je help. Door oog te hebben voor jouw proces zonder daarbij het doel uit het zicht te verliezen. Door te vragen, stil te staan, mee te bewegen en te confronteren.

In retail- en logistieke omgevingen zijn mijn energie om samen te bouwen, sensitiviteit en oog voor mens én proces tot bloei gekomen. In HR-en managementrollen in resultaatgerichte “mannenwerelden” heb ik geleerd te vertragen en te verstillen om tot inzichten te komen. Als coach breng ik een combinatie van resultaatgerichtheid en reflectie om jouw persoonlijke proces in een passend tempo te versnellen.

Mijn resultaatgerichtheid, nuchterheid en humor enerzijds en mijn vermogen tot het creëren van verbinding, intuïtie en bewustzijn van het nu anderzijds helpen mij hierbij.

Blogs geschreven door Nicole van Dongen

Is werkzaam bij:

E-mail Nicole van Dongen

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat