Outplacement Rotterdam: voor loopbaankeuzes waar u achter staat

Outplacement Rotterdam: voor loopbaankeuzes waar u achter staat

Heb je te horen gekregen dat je naar ander werk op zoek moet gaan? Met outplacement in Rotterdam via Van Ede & Partners krijg je precies die ondersteuning die je nodig hebt. En vind je een baan die past bij je drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Ons outplacementprogramma bestaat uit vier stappen: ontslagverwerking, zelfanalyse, sollicitatiebegeleiding en de daadwerkelijke zoektocht naar werk. Samen met een persoonlijke consulent werk je onder meer aan diepgravend zelfinzicht, jouw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en je presentatie. Je wordt tijdens outplacement in Rotterdam bij Van Ede & Partners gestimuleerd om keuzes te maken waar je echt achter staat. Met als resultaat: een nieuwe werkomgeving waarin je tot je recht komt. Veel van onze consulenten en psychologen hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Ook dat brengt voordelen voor je met zich mee, want zij stellen hun grote en relevante netwerken graag voor je open.

Maak vandaag nog een afspraak!

Een goede start als zelfstandig ondernemer met outplacement in Rotterdam

Wil je niet meer in loondienst maar liever een eigen bedrijf starten in de havenstad Rotterdam? Ook dan is outplacement in Rotterdam bij Van Ede & Partners een goede keuze. Jouw persoonlijke consulent helpt je jouw plannen naar een hoger plan te tillen. En jouw gedachten te structureren. Hoe ga jij de stap naar zelfstandig ondernemerschap maken? Welke hobbels heb je te nemen? Hoe zet je jouw talenten optimaal in? Welke talenten moet je nog ontwikkelen? Jouw consulent is de ideale sparringpartner. Deskundig en onpartijdig. Coachend en kritisch. Iemand die je ook ondersteunt bij praktische zaken, zoals het schrijven van een doortimmerd ondernemingsplan. Zo maakt jouw eigen bedrijf met ondersteuning van ons outplacementbureau in Groningen een goede start.

Outplacement in Rotterdam: meer dan hoge slagingspercentages

Uit onderzoek van de OVAL, brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, komt naar voren dat outplacement werkt. In cijfers: van de 11.300 outplacementtrajecten waren er meer dan 7.500 succesvol. In die zin dat de cliënten opnieuw werk vonden. Ons outplacementbureau in Rotterdam kent een hoog slagingspercentage. Daarbij ligt de lat nog hoger dan het vinden van nieuw werk: voor ons is outplacement in Rotterdam pas geslaagd als je een werkbestemming hebt gevonden die voelt als thuiskomen. Die aansluit bij wie jij bent en wat jij wilt. En waarin je jouw talenten kunt laten floreren.

Kom gerust langs bij Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Rotterdam

Voor outplacement in Rotterdam (met of zonder transitievergoeding) ben je bij Van Ede & Partners aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij ons terecht voor coaching en loopbaanbegeleiding in Rotterdam. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Dat kan door te bellen naar 010 - 412 00 22 of te mailen naar rotterdam@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in ons outplacementbureau in Rotterdam aan de Westerkade 7f. Een inspirerende plek waar je zeker nieuwe energie opdoet in jouw traject voor outplacement in Rotterdam.

     Outplacementbureau Rotterdam

Westerkade 7f

3016 CL Rotterdam

T. 010 412 00 22