Outplacement Rotterdam: voor loopbaankeuzes waar u achter staat

Heeft u te horen gekregen dat u naar ander werk op zoek moet gaan? Met outplacement in Rotterdam via Van Ede & Partners krijgt u precies die ondersteuning die u nodig heeft. En vindt u een baan die past bij uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Ons outplacementprogramma bestaat uit vier stappen: ontslagverwerking, zelfanalyse, sollicitatiebegeleiding en de daadwerkelijke zoektocht naar werk. Samen met een persoonlijke consulent werkt u onder meer aan diepgravend zelfinzicht, uw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en uw presentatie. U wordt tijdens outplacement in Rotterdam bij Van Ede gestimuleerd om keuzes te maken waar u echt achter staat. Met als resultaat: een nieuwe werkomgeving waarin u tot uw recht komt. Veel van onze consulenten en psychologen hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Ook dat brengt voordelen voor u met zich mee, want zij stellen hun grote en relevante netwerken graag voor u open.

Een goede start als zelfstandig ondernemer met outplacement in Rotterdam

Wilt u niet meer in loondienst maar liever een eigen bedrijf starten in de havenstad Rotterdam? Ook dan is outplacement in Rotterdam bij Van Ede & Partners een goede keuze. Uw persoonlijke consulent helpt u uw plannen naar een hoger plan te tillen. En uw gedachten te structureren. Hoe gaat u de stap naar zelfstandig ondernemerschap maken? Welke hobbels heeft u te nemen? Hoe zet u uw talenten optimaal in? Welke talenten moet u nog ontwikkelen? Uw consulent is de ideale sparringpartner. Deskundig en onpartijdig. Coachend en kritisch. Iemand die u ook ondersteunt bij praktische zaken, zoals het schrijven van een doortimmerd ondernemingsplan. Zo maakt uw eigen bedrijf met ondersteuning van ons outplacementbureau in Groningen een goede start.

Outplacement in Rotterdam: meer dan hoge slagingspercentages

Uit onderzoek van de OVAL, brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, komt naar voren dat outplacement werkt. In cijfers: van de 11.300 outplacementtrajecten waren er meer dan 7.500 succesvol. In die zin dat de cliënten opnieuw werk vonden. Ons outplacementbureau in Rotterdam kent een hoog slagingspercentage. Daarbij ligt de lat nog hoger dan het vinden van nieuw werk: voor ons is outplacement in Rotterdam pas geslaagd als u een werkbestemming heeft gevonden die voelt als thuiskomen. Die aansluit bij wie u bent en wat u wilt. En waarin u uw talenten kunt laten floreren.

Kom gerust langs bij Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Rotterdam

Voor outplacement in Rotterdam (met of zonder transitievergoeding) bent u bij Van Ede & Partners aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor coaching en loopbaanbegeleiding in Rotterdam. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Dat kan door te bellen naar 010 - 412 00 22 of te mailen naar rotterdam@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom in ons outplacementbureau in Rotterdam aan de Noordsingel 117. Een inspirerende plek waar u zeker nieuwe energie opdoet in uw traject voor outplacement in Rotterdam.

     Outplacementbureau Rotterdam

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

rotterdam@vanede.nl

Noordsingel 117

3035 EM Rotterdam

T. 010 412 00 22

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.