mr. M.C.P. (Margreet) van Dongen

mr. M.C.P. (Margreet) van Dongen

Vormgeven en verbeelden, essentie en congruentie, bezield leiderschap, corporate ervaring. Analoog aan de dynamiek in beeldhouwen; een steen waarin vorm huist die onthuld en getoond wil worden, werk ik met je aan het onthullen van jouw potentieel. Vrije bewegingsruimte en innerlijke kracht vergroten om vorm te scheppen voor de toekomst, in het nu.

In mijn bancaire periode is mijn eigen tocht naar de essentie en bedoeling van mensen gestart. Door het volgen van opleidingen in menselijke ontwikkeling (o.m. NLP, systemisch werk bij Phoenix, beeldend werken, conflicthantering en ITIP) werd ik mij bewust van mijn verlangen naar congruentie, harmonie, de maat der dingen en om van betekenis te zijn.

Ik ben moderator en mentor bij Comenius Leergangen voor leiderschap en mede-oprichter van het Centrum voor Systemisch Leiderschap. Daarnaast is mijn (25 jarige) ervaring met beeldhouwen en schilderen leidmotief in mijn werken.

Mijn instelling is nieuwsgierig, ik ben analytisch, ruimdenkend en heb een Rotterdamse mentaliteit.

Naast consulent en trainer ben ik voorzitter van de Van Ede & Partners Foundation.

Blogs geschreven door Margreet van Dongen

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat