M. (Monique) de Koning

M. (Monique) de Koning

Commerciële verbinder; resultaatgericht; kansen en mogelijkheden zien. Ik zet mij graag in om mensen in hun kracht te laten komen. Door te luisteren en te analyseren wat er speelt, kan ik mensen inspireren en aanmoedigen. Samen komen tot nieuwe ideeën. Out of the box denken en mogelijkheden zien. Ik zet ideeën graag om in concrete acties en resultaten.

Ruim 30 jaar hou ik mij bezig met commerciële trajecten voor verschillende (internationale) opdrachtgevers in de techniek en de zorg. Ook begeleid ik verandertrajecten met een focus op efficiency en effectiviteit en coach ik leidinggevenden.

Omdat ik zelf cliënt ben geweest bij Van Ede & Partners ken ik de waarde van het gedachtegoed van Van Ede & Partners. De wereld verandert en jij verandert ook. Hoe fijn is het dan om met elkaar te kijken naar alle mogelijkheden die er zijn voor jou.

Ik gun iedereen, die hiervoor open staat, ook de weg naar de juiste bestemming.

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken." - Confucius

Is werkzaam bij:

E-mail Monique de Koning

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat