Blogs

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

De Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug. Voor u als politicus en voor ons als burgers was het een zeer belangrijke en ook spannende tijd. Lees hier meer over onze APPA brochure.

Een goede voorbereiding op een leven na de politiek

Het hele idee van regie op je loopbaan heeft voor mij iets tegenstrijdigs. Als ik er op de zen-manier naar kijk, zeg ik: ‘Regie is een illusie. Laat vooral los.’

Regie op je loopbaan is een illusie. Of toch niet?

Al vroeg in ons leven hebben we als mens een intens verlangen naar een zinvol leven. We ontwikkelen ideeën over wat goed is en vertalen deze naar keuzes en plannen die we maken en de manier waarop we ze uitvoeren. Dit vraagt om afstand nemen en reflecteren op je eigen gevoel, je keuzes en je drijfveren.

Reflectie en actie in een paradoxale wereld

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat