Een goede voorbereiding op een leven na de politiek

Een goede voorbereiding op een leven na de politiek

De Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug. Voor u als politicus en voor ons als burgers was het een zeer belangrijke en ook spannende tijd. Ode aan de democratie. Een grote verworvenheid, die we zorgvuldig moeten blijven koesteren, zeker in spannende tijden. Niet iedereen wil en kan om allerlei redenen kortstondig of wellicht voor langere tijd actief deelnemen als gekozen bestuurder.

Wij zijn als sinds jaar en dag de uitgekozen gesprekspartner om u te mogen begeleiden naar een passende bestemming. Dat kan natuurlijk de politiek zijn, maar ook verassend andere mogelijkheden kunnen u dichter brengen bij het volledig kunnen verwezenlijken van wat er bij u écht toe doet. Dat begeleiden doen onze consulenten op meesterlijke wijze met op u persoonlijk afgestemde programma’s, vanuit onze jarenlang opgebouwde expertise in het begeleiden van politici, bestuurders, leiders en professionals bij het vinden van - en het begeleiden naar hun bestemming.

Kijkt u eens in de nieuwe APPA brochure, welke ook goed aangeeft wat wij willen en kunnen gaan betekenen voor u. Het van betekenis willen zijn, staat bij ons hoog in het vaandel. Wij herkennen dat ook bij u als bestuurder. In die zin vindt u in ons een gesprekspartner die op basis van gelijkwaardigheid mee zoekt naar de meest passende bestemming voor u.

Er zijn altijd diverse mensen uit deze bijzondere doelgroep bij ons in begeleiding.

We blijven in de toekomst graag met u in contact. De brochure helpt daarbij om enig inzicht te krijgen in wat we voor u kunnen betekenen. Voor een verdere kennismaking en een goed gesprek bent u altijd van harte welkom. We ontmoeten u graag op onze mooie, veilige en rustige locatie op de Parklaan in Eindhoven of aan de Alexander Battalaan in Maastricht (of als u wilt, online). De koffie staat klaar. U kunt een vrijblijvende afspraak met maken via ons officemanagement welke te bereiken is via e-mail eindhoven@vanede.nl of telefonisch 040 2457220. 

We zien er naar uit u te ontmoeten.