Outplacement Amsterdam: optimale ondersteuning op weg naar werk

Ontslag gekregen? U staat er niet alleen voor. Outplacement in Amsterdam bij Van Ede & Partners is de beste opstap naar een nieuwe baan. In een outplacementtraject dat op uw wensen is afgestemd, coacht Van Ede & Partners u op weg naar een werkkring die u op het lijf geschreven is. U leert van eerdere ervaringen. Van de keuzes die u gemaakt heeft, de kansen die u gepakt heeft en heeft laten liggen. Uw persoonlijke consulent helpt u nu bewuste loopbaankeuzes te maken voor de toekomst. Ons outplacementprogramma in Amsterdam start met de verwerking van uw ontslag. Vervolgens brengt u uitgebreid uw competenties en wensen in kaart. U krijgt uitstekende sollicitatiebegeleiding en ondersteuning in uw zoektocht op de arbeidsmarkt. Onze ervaren consulenten en psychologen in Amsterdam bieden u toegang tot een groot en interessant netwerk in allerlei sectoren. Dat deels ook bestaat uit voormalige cliënten. Zíj kennen uw situatie als geen ander en helpen u graag verder. Zo plukt u met outplacement in Amsterdam de vruchten van enorme vakkennis én relevante contacten.

Zelfstandig ondernemerschap komt tot bloei met outplacement in Amsterdam

Heeft u ontdekt dat u een loopbaan als ondernemer wilt aangaan in plaats van als werknemer? Ook in dat geval kan outplacement in Amsterdam u op weg brengen om het roer om te gooien. Onze consulenten en psychologen helpen u uw ideeën vorm te geven en uw propositie uit te werken. Om te ontdekken welke talenten en contacten u kunt inzetten om uw bedrijf van de grond te tillen. Ze loodsen u langs valkuilen en wijzen u op kansen. Kijken objectief en kritisch mee en stellen zich op als sparringpartner. Ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan, kunnen we u assisteren. Zo komt u als zelfstandig ondernemer met hulp van outplacement in Amsterdam een goede start.

Kans op succes groot met outplacement in Amsterdam

Uit onderzoek van de OVAL, de brancheorganisatie van organisaties die zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid, is gebleken dat outplacement werkt. Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben er meer dan 7.500 geleid tot een nieuwe baan. Dat betekent een slagingspercentage van 66 procent. Bij Van Ede & Partners vinden we outplacement in Amsterdam geslaagd wanneer cliënten niet alleen werk gevonden hebben, maar vooral een bestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Waar ze energie uit putten en hun talenten tot bloei kunnen laten komen.

Welkom bij Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Amsterdam!

Bij Van Ede & Partners in Amsterdam kunt u behalve voor outplacement ook terecht voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam en coaching? U vindt onze Amsterdamse vestiging in het Olympisch Stadion. U bent van harte welkom:

Outplacementbureau Amsterdam


Telefoon: 020 - 673 40 39
E-mail: amsterdam@vanede.nl

Voor meer informatie omtrent outplacement in Amsterdam kunt u natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen!

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

amsterdam@vanede.nl

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.