Outplacement Amsterdam: optimale ondersteuning op weg naar werk

Outplacement Amsterdam: optimale ondersteuning op weg naar werk

Ontslag gekregen? Je staat er niet alleen voor. Outplacement in Amsterdam bij Van Ede & Partners is de beste opstap naar een nieuwe baan. In een outplacementtraject dat op jouw wensen is afgestemd, coacht Van Ede & Partners je op weg naar een werkkring die je op het lijf geschreven is. Je leert van eerdere ervaringen. Van de keuzes die je gemaakt hebt, de kansen die je hebt gepakt en hebt laten liggen. Je persoonlijke consulent helpt je nu bewuste loopbaankeuzes te maken voor de toekomst. Ons outplacementprogramma in Amsterdam start met de verwerking van je ontslag. Vervolgens breng je uitgebreid je competenties en wensen in kaart. Je krijgt uitstekende sollicitatiebegeleiding en ondersteuning in je zoektocht op de arbeidsmarkt. Onze ervaren consulenten en psychologen in Amsterdam bieden je toegang tot een groot en interessant netwerk in allerlei sectoren. Dat deels ook bestaat uit voormalige cliënten. Zíj kennen jouw situatie als geen ander en helpen je graag verder. Zo pluk je met outplacement in Amsterdam de vruchten van enorme vakkennis én relevante contacten.

Maak vandaag nog een afspraak!

Zelfstandig ondernemerschap komt tot bloei met outplacement in Amsterdam

Heb je ontdekt dat je een loopbaan als ondernemer wilt aangaan in plaats van als werknemer? Ook in dat geval kan outplacement in Amsterdam jou op weg brengen om het roer om te gooien. Onze consulenten en psychologen helpen je jouw ideeën vorm te geven en je propositie uit te werken. Om te ontdekken welke talenten en contacten je kunt inzetten om je bedrijf van de grond te tillen. Ze loodsen je langs valkuilen en wijzen je op kansen. Kijken objectief en kritisch mee en stellen zich op als sparringpartner. Ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan, kunnen we jou assisteren. Zo maak je als zelfstandig ondernemer met behulp van outplacement in Amsterdam een goede start.

Kans op succes groot met outplacement in Amsterdam

Uit onderzoek van de OVAL, de brancheorganisatie van organisaties die zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid, is gebleken dat outplacement werkt. Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben er meer dan 7.500 geleid tot een nieuwe baan. Dat betekent een slagingspercentage van 66 procent. Bij Van Ede & Partners vinden we outplacement in Amsterdam geslaagd wanneer cliënten niet alleen werk gevonden hebben, maar vooral een bestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Waar ze energie uit putten en hun talenten tot bloei kunnen laten komen.

Welkom bij Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Amsterdam!

Bij Van Ede & Partners in Amsterdam kun je behalve voor outplacement ook terecht voor loopbaancoaching in Amsterdam en coaching. Je vindt onze Amsterdamse vestiging in het Olympisch Stadion op nummer 41. Je bent van harte welkom:

Outplacement Amsterdam


Telefoon: 020 - 673 40 39
E-mail: amsterdam@vanede.nl

Voor meer informatie omtrent outplacement in Amsterdam kun je natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen!

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39