drs. M. (Matthijs) Kloek, MBA

drs. M. (Matthijs) Kloek, MBA

Creatief, analytisch, gevoel voor humor, sensitief, intelligent, wars van conventies

Als consulent ondersteun ik mensen om meer inzicht te krijgen in hun relatie tot zichzelf, hun omgeving en hun werk. Ik gebruik een ruim palet om een heldere analyse te maken waarbij ik put uit eigen ervaring, mijn loopbaan en mijn persoonlijke karakteristieken.

Mijn wortels in de psychologie combineer ik met jaren ervaring in consultancy, leiderschap, en ondernemerschap. Vanuit het perspectief dat deze achtergrond biedt benader ik begeleidingsvraagstukken. Identiteit, verlangen of angst, overtuigingen en betekenisgeven zijn hierbij sleutelbegrippen.

De mogelijkheid van de keuzevrijheid die je hebt bij het vormgeven van je eigen loopbaan heeft mij altijd gefascineerd. Door de vrijheid maar ook door de verwarring die het besef van die vrijheid met zich mee kan brengen.

De gezamenlijke zoektocht naar de bronnen van vrijheid en het daarnaar durven handelen vind ik geweldig. Deze zoektocht brengt veel mee: verrassing, inzicht, confrontatie, pijn, energie maar altijd binnen de vertrouwelijke en geïnteresseerde omgeving van het gezamenlijke gesprek.

Naast mijn werk bij Van Ede & Partners begeleid ik organisaties als leidinggevende of consultant.

Is werkzaam bij: