Loopbaantips van professionals

Laat je inspireren door concrete, praktische tips van onze loopbaanprofessionals. Tips die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

5 Tips om jouw talent te ontdekken

Om te bepalen welk werk bij je past, moet je weten wat je talenten zijn. Als je je aanbod goed kan verwoorden, kan je je beter profileren naar de markt. En vergroot je dus de kans de match te vinden met werk dat bij je past.

Wie ben je, wat kan je en wat wil je?

Waarom wil je het werk doen dat je wilt doen? Als je op deze vraag antwoord kunt geven, kun je jezelf beter profileren op de markt en ver-groot je de kans op het vinden van passend werk. 

8 Tips om te netwerken, ook tijdens lockdown

Hoe zet je (eerste) stappen tijdens de lockdown om je netwerk te activeren en uit te breiden? Laat je inspireren door de tips van onze cliënten en loopbaancoaches voor nieuwe perspectieven. Dat geeft energie!

Ik ben geen netwerker.
Of stiekum toch?

Niels Schotanus dacht dat hij geen netwerker was. Tot hij ontdekte dat je niet hoeft te verkopen, dat netwerken is gericht op een uitwisseling van ideeën, advies en informatie.

Ga zelf aan het stuur zitten als werknemer

Werkgevers bereiden zich voor op de toekomst: de een wil heel graag terug naar kantoor, de ander vindt het prima thuis. Draai de arbeidsmarkt om en ga zelf aan het stuur zitten als werknemer.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat