drs A.I. (Alla) Liberova

drs A.I. (Alla) Liberova

Veilig, liefdevol, inclusief, breed perspectief, scherpe blik, inspiratie, maatwerk, doortastendheid

Een zinvolle vervulling van jouw aanwezige of verborgen potentieel is mijn kompas! Ik benut wetenschap, spirituele wijsheid en mijn (levens)ervaring als ex-topsporter, multiculturele migrant, Psycholoog, Relatietherapeut, Coach van Professionals, Management & Leiderschap in o.a. business, zorg, veld van innovaties & in crisisgebieden.

Een 'kruispunt vóór een nieuw begin': ook ik heb diverse keren (al dan niet zelfgekozen) daar gestaan. Uitdagend, soms kwetsbaar, maar altijd verrijkend. Juist die momenten hebben mijn potentieel steeds verder doen bloeien. Ik ben een (kleur)rijk en dankbaar mens. Dankbaar voor de mensen die juist dan naast mij stonden, mij spreekwoordelijk ‘een hand aanboden’. Zij hebben het verschil gemaakt en dat gun ik het jou ook!

Als psycholoog heb ik inmiddels veel kennis & kunde opgebouwd met diverse mind, hart, ziel en relatie vraagstukken. Hiermee kan ik jou inspireren. Als coach vind ik het belangrijk dat jij en ik  samen een passende weg vinden om jouw kennis, talenten & energie flow duurzaam aan te wenden. Ik bied jou inspiratie, een open blik, een warm hart en een scherpe mind ter ondersteuning aan.

Wees welkom!

Is werkzaam bij: