Loopbaancoaching Amsterdam: neem de regie over je carrière

Loopbaancoaching Amsterdam: neem de regie over je carrière

Ben je op zoek naar loopbaancoaching in Amsterdam van hoge kwaliteit? Of je nu al jarenlang meedraait of aan het begin van je loopbaan staat, bij Van Ede & Partners ben je aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij keuzes in je loopbaan. Als je talenten en kwaliteiten in je huidige positie onvoldoende floreren. Als je dreigt te bezwijken onder de werkdruk of in een reorganisatie je baan kwijtraakt. De loopbaanbegeleiding (loopbaancoaching) in Amsterdam van ervaren consulenten en psychologen geeft je weer houvast. En nieuw perspectief op een werkbestemming die aansluit bij jouw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens.

Maak vandaag nog een afspraak!

Verken je mogelijkheden met loopbaancoaching in Amsterdam

Elk traject voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam is uniek, omdat ieder mens uniek is. Wel kent het traject een aantal vaste elementen: rouwverwerking (na een ontslag), zelfreflectie via een grondige zelfanalyse, verkenning van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en ten slotte het sollicitatieproces. In de eerste fase sta je samen met jouw carrièrecoach stil bij waar je staat in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij hoe je daar gekomen bent. Bij je wensen, drijfveren, kwaliteiten en verlangens. Het zelfinzicht dat dit oplevert, helpt om doordachte keuzes te maken voor het verdere verloop van je carrière. Om niet te settelen voor zomaar een functie bij zomaar een organisatie, maar om een werkbestemming te vinden waar je talenten echt tot hun recht komen. Dat is de inzet van loopbaancoaching in Amsterdam bij Van Ede & Partners.

Weten waar je staat?

Loopbaancoaching Amsterdam: optimale ondersteuning bij jouw zoektocht

In een traject voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam word je bijgestaan door onze ervaren consulenten en psychologen. Zij houden je een kritische spiegel voor, dagen je uit meer uit jezelf te halen, je patronen, angsten én winnende strategieën onder ogen te zien. Ze helpen je weer met een frisse en open blik naar werk te kijken en nieuw perspectief te zien in je mogelijkheden. Ook begeleiden zij je in de zoektocht buiten jezelf, op de arbeidsmarkt: hoe presenteer je jezelf, waar vind je de ingangen die je nodig hebt, hoe bereid je jezelf voor om in een sollicitatiegesprek indruk te maken? Zij geven je hiervoor ook graag toegang tot hun eigen brede netwerk. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jij werkt aan je vaardigheden om je unieke aanbod op de arbeidsmarkt goed voor het voetlicht te brengen en krijgt met loopbaancoaching in Amsterdam alle mogelijkheden om te netwerken, richtingen te verkennen en zo de juiste keuzes kunt maken voor je carrière.

Meer weten? Maak een afspraak bij Van Ede & Partners

Behalve voor loopbaancoaching in Amsterdam kun je bij Van Ede & Partners ook aankloppen voor coaching of outplacement. Wil je meer weten? We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar 020 - 673 40 39, een e-mail te sturen naar amsterdam@vanede.nl of door gewoon langs te komen. Wij zijn gevestigd in het Olympisch Stadion 41 in Amsterdam. Een historische, inspirerende omgeving die rechtdoet aan de wapenspreuk van de stad: ‘Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig’. Een spreuk die ook onze aanpak bij loopbaancoaching in Amsterdam kracht bij zet.

          Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39