M. (Maaike) Nillesen MSc

M. (Maaike) Nillesen MSc

Observeren, luisteren, communiceren, nuanceren en ontwikkelen. Inzicht geven met uitzicht op een gezond en gelukkig werkzaam leven, want werk dat bij je past geeft energie. Dat is waar ik werkenden en werkzoekenden mee help. Goed observerend en luisterend ga ik samen met jou op zoek naar jouw verhaal, opdat jouw aanbod en loopbaanpotentieel helder worden. Ik ben praktisch en doelgericht en heb een scherp oog voor de realiteit van de arbeidsmarkt.

Ik heb een gevarieerde loopbaan in de media, cultuur en goede doelensector. Waarvan 20 jaar als leidinggevende van een team van professionals op het gebied van communicatie, marketing en fondsenwerving. Dit draagt bij aan mijn kwaliteiten als coach, want de aansluiting van jouw aanbod op de arbeidsmarkt vraagt om kennis van profilering, storytelling, relatiebeheer en netwerken (ook via social media).

Tijdens mijn studie psychologie specialiseerde ik me in loopbaaneigenschappen zoals persoonlijk ondernemerschap en duurzame inzetbaarheid en bestudeerde ik het effect van loopbaanbegeleiding. Als leergierige coach en psycholoog staat mijn eigen ontwikkeling nooit stil. Ik trainde mij in het Career Story Interview, Jungiaanse persoonlijkheidsstijlen en -voorkeuren, naast diverse luister- en gespreksvaardigheden. Als ontwikkelaar en trainer van de workshop Jobmarketing volg ik elke ontwikkeling op de arbeidsmarkt met een nieuwsgierigheid die mij eigen is.

Is werkzaam bij:

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat