Van Ede & Partners in Rotterdam

Loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement, dat is waar we in Rotterdam goed in zijn. Negen ervaren coaches en trainers. Allemaal met een andere achtergrond en een breed netwerk. Allemaal hebben we zelf met de voeten in de klei gestaan. Hebben we pieken beleefd en zijn we door dalen gegaan. We begrijpen dan ook waar onze cliënten het over hebben. 

Onze vestiging is gelegen in het mooie karakteristieke Scheepvaartkwartier. Een inspirerende plek voor onze cliënten en relaties uit de regio. Cliënten en relaties ontmoeten elkaar hier, netwerken met elkaar en bouwen aan een nieuwe toekomst. Bij onze vestiging in Rotterdam kun je onder andere terecht voor outplacement en loopbaancoaching. Trajecten stellen we zorgvuldig samen naar de individuele wensen van onze cliënten. 

Bij Van Ede & Partners in Rotterdam word je gastvrij ontvangen en voel je je direct thuis. Wij bieden de veilige en inspirerende omgeving die je nodig hebt om (weer) loopbaanperspectief voor jezelf te ontwikkelen. Moedigen je aan om je aanbod met verve in de markt te zetten. Een aanbod waar je zelf in gelooft. En waarmee jij er écht uitspringt. 

In een mix aan gesprekken en groepsbijeenkomsten helpen we je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten en stappen te zetten binnen je organisatie of daarbuiten. Daarin zit ook onze onderscheidende kracht: bij ons doe je het niet alleen. Wij heten je graag welkom voor een oriënterend gesprek in ons unieke pand. 

Meer informatie over onze bereikbaarheid en parkeren vind je hier


Westerkade 7f
3016 CL Rotterdam
KVK: 83342982
BTW: NL862836542B01
Mail ons direct