Young High Potential

Het belang van een goede carrièrestart.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Young High Potential

Young High Potential

Van Ede & Partners begeleidt de ontwikkeling van je loopbaan, zodat je een zinvol zakelijk leven leidt. Eigenlijk begint het vormgeven van een carrière al in de laatste fase van je studententijd. De consulenten van Van Ede & Partners kunnen je begeleiden in de oriëntatiefase van je loopbaan, zodat je een goede carrièrestart kunt maken.

Ben je al een stap verder en zit je al in een baan, dan kan je het gevoel soms bekruipen of dit wel het juiste is. Wat wil je écht? Waar krijg je écht energie van? Om het antwoord op deze vragen te krijgen, ben je bij Van Ede & Partners aan het juiste adres.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar jouw echte ambities liggen en je begeleiden in jouw volgende stap. Deze mensen gingen je voor

Ik kijk heel positief terug op mijn tijd bij van Ede & Partners. Vanaf het eerste gesprek werd ik al goed begeleid in mijn traject richting een nieuwe uitdaging. Dit ging op een leuke manier, die mij de nodige inzichten opleverde

Jan-Joost van der Meij Monteur bij De Poel Carrosseriebouw B.V.

Ik kijk met een enorm warm en goed gevoel terug op mijn tijd bij Van Ede in Groningen. Ik heb fantastische begeleiding gehad. Er is mij een spiegel voorgehouden waar ik enorm van geleerd heb.

manouk bisschop Adviseur Werk UWV WERKbedrijf

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat