Executive/Bestuurder

Wij begeleiden de verdieping van jouw loopbaan, zodat je een succesvol zakelijk leven leidt.

Executive/Bestuurder

Executive/Bestuurder

Executive/Bestuurder

Je hebt al een heel stuk van jouw werkzame leven afgelegd. Je hebt mooie posities bereikt en leuke banen gedaan. Midden in het leven van de volwassene gebeuren er allerlei zaken. Je verliest je baan door een reorganisatie of je krijgt een onbevredigend gevoel ‘Is dit het nou?’ Dan is het tijd om met Van Ede & Partners te gaan praten over executive coaching, loopbaancoaching of outplacement.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar jouw echte ambities liggen en je begeleiden in jouw volgende stap. Deze mensen gingen je voor

Tijdens gesprekken met mijn consulent werd me langzaam duidelijk wat me dreef tot het ondernemerschap en hoe ik mijn rol als ondernemer op een authentieke wijze kon invullen.

Gerben Pek Ondernemer en investeerder in de duurzame economie

De tijd bij van Ede & Partners heb ik als nuttig, waardevol en prettig ervaren. Zowel de een-op-een gesprekken met mijn consulent, als ook de diverse trainingen die ik gevolgd heb

Michiel Schrier burgemeester van de gemeente Vlieland

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Ja, ik kom graag koffie drinken!

Vul hier uw naam in