Artikelen

Lees hier de artikelen van Van Ede & Partners in Groningen

De laatste dagen verschijnen er weer veel artikelen over de arbeidsmarkt in Nederland, met diverse specificaties naar de regio’s. Een blog over de arbeidsmarkt van het Noorden

De arbeidsmarkt in het Noorden

Nederland kent momenteel 9 miljoen virologen, 11 miljoen vaccinatie-experts, 7 miljoen klimaatdeskundigen en minstens 6 miljoen premiers en ministers van Volksgezondheid.

Benedictijns leven in deze tijd

'Traag Versnellen' over het creëren van je eigen plafond als je op je automatische piloot routines blijft reproduceren die helemaal niet (meer) in lijn zijn met wie je wil zijn.

Traag versnellen

Je wilt ondernemer worden en je hebt behoefte aan hulp bij het opstellen van het businessplan. De ondernemerscoaches van Van Ede & Partners kunnen je hierbij begeleiden.

Mijn eigen bedrijf opstarten

Herken je dat? Dat er vervelende dingen in je professionele leven gebeuren waar je geen controle over hebt? Dat je het gevoel hebt slachtoffer te zijn?

Het geschenk - Edith Eger

Als er één ding is dat in de Coronatijd duidelijk is geworden, dan is het wel dat het snel in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen een belangrijke vaardigheid is geworden.

Wendbaar Leiderschap

Wat ik vaak hoor als ik mensen hierop coach of train, is dat mensen het lastig vinden zichzelf te verkopen, dat ze niet kunnen netwerken of dat het niks voor hen is.

Netwerken, je doet het vaker dan je denkt!

De eerste lentedag. Waar deze dag normaal de belofte van bloei in zich heeft, zitten we nu in een andere situatie. Er is in de afgelopen weken een nieuwe werkelijkheid ontstaan.

Vandaag is het lente en alles is anders