Artikelen

Lees hier de artikelen van Van Ede & Partners Groningen

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Je wilt ondernemer worden. Hoe zorg je voor een vliegende start van jouw bedrijf? Je hebt behoefte aan hulp bij het opstellen van het businessplan van jouw eigen bedrijf. De ondernemerscoaches van Van Ede & Partners kunnen je begeleiden bij het opstarten van jouw eigen bedrijf.

De Ondernemer - Hoe kan ik mijn eigen bedrijf opstarten?

Vandaag is het de eerste lentedag. Waar deze dag normaal de belofte van bloei in zich heeft, zitten we nu in een andere situatie. Er is in de afgelopen weken een nieuwe werkelijkheid ontstaan. Waar wij redelijk in controle dachten te zijn van ons leven, laat de natuur ons nu op een ongekende manier zien, dat we soms overgeleverd zijn aan krachten waar we weinig invloed op hebben.

Vandaag is het lente en alles is anders

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat