Artikelen

Lees hier de artikelen van Van Ede & Partners in Groningen

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

'Traag Versnellen' over het creëren van je eigen plafond als je op je automatische piloot routines blijft reproduceren die helemaal niet (meer) in lijn zijn met wie je wil zijn.

Traag versnellen

Wat ik vaak hoor als ik mensen hierop coach of train, is dat mensen het lastig vinden zichzelf te verkopen, dat ze niet kunnen netwerken of dat het niks voor hen is.

Netwerken, je doet het al vaker dan je denkt!

Herken je dat? Dat er vervelende dingen in je professionele leven gebeuren waar je geen controle over hebt? Dat je het gevoel hebt slachtoffer te zijn?

Wat nu?

Als er één ding is dat in de Coronatijd duidelijk is geworden, dan is het wel dat het snel in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen een belangrijke vaardigheid is geworden.

Wendbaar Leiderschap

Je wilt ondernemer worden en je hebt behoefte aan hulp bij het opstellen van het businessplan. De ondernemerscoaches van Van Ede & Partners kunnen je hierbij begeleiden.

Mijn eigen bedrijf opstarten

De eerste lentedag. Waar deze dag normaal de belofte van bloei in zich heeft, zitten we nu in een andere situatie. Er is in de afgelopen weken een nieuwe werkelijkheid ontstaan.

Vandaag is het lente en alles is anders

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat