Vandaag is het lente en alles is anders

Vandaag is het lente en alles is anders

Vandaag is het de eerste lentedag. Waar deze dag normaal de belofte van bloei in zich heeft, zitten we nu in een andere situatie. Er is in de afgelopen weken een nieuwe werkelijkheid ontstaan. Waar wij redelijk in controle dachten te zijn van ons leven, laat de natuur ons nu op een ongekende manier zien, dat we soms overgeleverd zijn aan krachten waar we weinig invloed op hebben.

Vandaag is het de eerste lentedag. Waar deze dag normaal de belofte van bloei in zich heeft, zitten we nu in een andere situatie. Er is in de afgelopen weken een nieuwe werkelijkheid ontstaan. Waar wij redelijk in controle dachten te zijn van ons leven, laat de natuur ons nu op een ongekende manier zien, dat we soms overgeleverd zijn aan krachten waar we weinig invloed op hebben.

Deze realiteit gaat gepaard met gevoelens van onzekerheid en onmacht. En tegelijk zien we in de nieuwe werkelijkheid mooie initiatieven ontstaan. Er heerst een groot gevoel van saamhorigheid. Zorgprofessionals, vrijwilligers en docenten zetten zich ongelooflijk hard in. En wij waarderen dat met applaus en spontane steunacties. 

Bij Van Ede & Partners komen we vaak in contact met mensen die hun werk zijn verloren. Voor veel mensen dreigt deze situatie of bestaat daar angst voor. En sommige ondernemers hebben hun zaak tijdelijk moeten sluiten en zelfs afscheid moeten nemen van personeel. In deze moeilijke tijden kunnen we echter meer dan we denken. Dat vraagt om veerkracht,
inventiviteit en het zetten van nét dat stapje extra. En soms vraagt het ook om de juiste ondersteuning.

Behoefte aan een goed gesprek?


‘Iedere ondernemer maakt eens in zijn bestaan een crisis mee: gewoon doorzetten’, zei recentelijk een van onze cliënten die gaat voor het ondernemerschap. Hoe mooi deze veerkracht, dat typeert nou net onze cliënten. We gaan uit van uw eigen kracht en talenten, die gaan zorgen voor veerkracht. 

Wilt u ook graag eens praten over uw baan, uw gevoelens van onrust over uw carrière of uw zorgen over uw onderneming? Social distancing hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Bij Van Ede & Partners hebben we al enkele jaren ervaring met coaching via internet en telefoon. Graag staan we u digitaal te woord in deze tijden.

Hebt u behoefte aan een vrijblijvend goed gesprek?
Bel met 050 - 312 34 85 of mail naar Groningen@vanede.nl Ons team staat u graag te woord.

Annemarie Resink,

CAREERS THAT MATTER

Namens Van Ede & Partners Noord Nederland