drs. J.P.A. (Hans) Boer

drs. J.P.A. (Hans) Boer

Inzicht in je talenten, in wat je beweegt en in wat je verlangt. En dat samenbrengen tot een overtuigend aanbod naar je huidige of naar een nieuwe werkomgeving. Daarin begeleid ik mijn cliënten. Ik help ze een aanbod te formuleren dat van het hoofd is en van het hart. Een aanbod dat gesprekspartners ‘als vanzelf’ overtuigt. Daar ontleen je als leidinggevende of professional zelfvertrouwen en energie aan.

Ruim 25 jaar werkte ik als business consultant en vervulde ik directieposities binnen internationale Business en IT Consultancy organisaties. De afgelopen 10 jaar begeleid ik leidinggevenden en professionals bij het vinden van een nieuwe werkomgeving (carrière coaching) of het beter functioneren in hun huidige werkomgeving (executive coaching). Niet wat ons belemmert maar wat ons voedt verdient aandacht. Het gaat er dus steeds om de zon te laten schijnen op datgene wat je als cliënt in huis hebt aan talenten, ambitie, drijfveren en ervaring.

Mijn studie achtergrond is Psychologie en Bedrijfskunde. De afgelopen jaren volgde ik diverse coachopleidingen onder meer op het gebied van transactionele analyse en existentiële psychologie. Verder heb ik me intensief verdiept in arbeidsmarkvraagstukken voor hoger opgeleiden. Mijn uitgebreide netwerk zet ik in ten behoeve van mijn cliënten in alle fasen van het begeleidingsproces.

Over (persoonlijk) leiderschap en carrière vraagstukken plaats ik regelmatig blogs op LinkedIn en op de Van Ede & Partners website

Blogs geschreven door Hans Boer