De Directeur / HR Manager

Wij begeleiden de zakelijke ontwikkeling van jouw medewerkers, zodat jouw bedrijf goed blijft renderen

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij begeleiden de zakelijke ontwikkeling van jouw medewerkers, zodat jouw bedrijf goed blijft renderen

Je hebt een prachtig bedrijf, dat zakelijk successen oogst. Als ondernemer weet je dat je nooit stil moet zitten en vooruit moet kijken. Jouw medewerkers zijn ‘goed bezig’, maar er sluimert iets in het bedrijf. Sommige medewerkers gaan weg om elders een nieuwe uitdaging te vinden. Sommige medewerkers melden regelmatig ziek. Ziekteverzuim en het werven van nieuwe medewerkers kost veel tijd en geld en nog veel belangrijker; het verlaagt de productiviteit, dus ook het rendement.  Van Ede & Partners heeft diverse oud-ondernemers in haar gelederen die je kunnen helpen, door In Company programma’s, jouw medewerkers zich goed te laten ontwikkelen en productiever te zijn voor jouw bedrijf.

Deze mensen gingen je voor 

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

"Ik heb een leuk en leerzaam traject bij VE&P gedaan en heb ontdekt waar mijn kracht, passie en ambitie liggen en met de professionele coaches geleerd hoe dit te vertalen in concrete acties naar een vervolgstap in mijn carriere."

Marc Berghouwer CFO en CEO a.i. Tetra Ireland

Download hier whitepapers

Graag reiken wij je artikelen aan over diverse onderwerpen zoals: de arbeidsmarkt, (zelf)leiderschap, solliciteren en het goede leven. Hier kun je deze vinden:

OIGP Future Of Work Report 2020 Van Ede

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze business coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Den Haag

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat