De Avonturier

Wij begeleiden het vormgeven van jouw loopbaan, zodat je een goed vervolg van je carrière kunt maken

Wij begeleiden het vormgeven van jouw loopbaan, zodat je een goed vervolg van je carrière kunt maken

Je hebt een prettige carrièrestart gemaakt, maar na een tijdje bekruipt je een gevoel van onbehagen. Is deze baan wat ik wil? Deze vraag komt steeds meer voor bij carrière starters, die in hun eerste of tweede baan zitten. Of, die burn-out zijn geraakt. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om bij Van Ede & Partners een loopbaancoaching programma te volgen. Een programma waarin je kunt ontdekken wat je echt wilt en vormgeeft aan jouw loopbaan.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

"Je mag hier jezelf zijn, met alles wat je meeneemt en niet meeneemt. Wie je ook bent, wat je ervaring ook is, Van Ede & Partners biedt een passende begeleiding én een warme omgeving waarin je veel van jezelf en elkaars inzichten leert. De combinatie van individuele consulenten en workshops werkten voor mij heel goed. Het was een waardevolle pauze in mijn loopbaan: Stilstaan om vooruit te gaan’’

Catherine Koster Programmamanager Zorginnovatie

“Voor een goed inzicht in jezelf en een vertaalslag daarvan naar de arbeidsmarkt biedt Van Ede & Partners vakkundige hulp. Door het volgen van het loopbaantraject ben ik in staat mijn kwaliteiten beter te herkennen en in te zetten in de dagelijkse praktijk”

Christianne Bongertman Legal Counsel Privacy

“Een carrière moet in mijn ogen een avontuur zijn, een extensie van hoe je bent als persoon. Na een ondernemend avontuur was ik weer toe aan een nieuwe missie. Middels mijn traject bij Van Ede & Partners heb ik daar goed over kunnen nadenken, en de jarenlange ervaring van de coach is dan een fantastisch hulpmiddel. Niet makkelijk, wel enerverend - en leerzaam! Zo één waar je elke dag energie van krijgt. Dit traject heeft me op dat pad gebracht, en als je eenmaal dat aha-moment bereikt, dan is dat ontzettend rewarding”

Coen Vermeer Consultant Digital Transformation

"Van Ede & Partners heeft mij geholpen mijn eigen verhaal te schrijven. De out of the box reflectie leidde tot inzichten die mij het zetje in de goede richting hebben gegeven. Elke bijeenkomst kreeg ik meer energie om aan de slag te gaan. Met enige regelmaat kijk ik terug naar de verhaallijn die ik voor mijzelf heb beschreven om mijn doelen voor ogen te houden. Bijzonder waardevol."

Frederik Moussault Stafadviseur Plastische Chirurgie

"Over de toekomst nadenken, is altijd goed. Om dat bij Van Ede & Partners te mogen doen, is een voorrecht. Het is ontzettend waardevol om te duiken in je drijfveren en je valkuilen, wat kost energie en wat geeft energie? Aan de ene kant moet je daar tijd voor maken, aan de andere kant liggen de antwoorden dichterbij dan je denkt: in jezelf."

Sven Bontje Academisch Beleidsmedewerker

“Ik leerde weer hoe aanstekelijk mijn enthousiasme kan zijn.”

Rogier Egmond IT Barista at Yorizon | the IT Happiness company

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Ja, ik kom graag koffie drinken!

Contact opnemen
Vul hier uw naam in

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Den Haag