De Koning

Wij begeleiden de verdieping van jouw loopbaan, zodat je een succesvol zakelijk leven leidt

Wij begeleiden de verdieping van jouw loopbaan, zodat je een succesvol zakelijk leven leidt

Je hebt al een heel stuk van jouw werkzame leven afgelegd. Je het mooie posities bereikt en leuke banen gedaan. Midden in het leven van de volwassene gebeuren er allerlei aken. Je verliest je baan door een reorganisatie of je krijgt een onbevredigend gevoel ‘Is dit het nou?’ Dan is het tijd om met Van Ede & Partners te praten over een outplacement-of een loopbaancoachingtraject.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

"Van ‘korte termijn focus (NU) naar korte & lange termijn duurzaam perspectief (NU & DAN)’ vat mijn traject bij Van Ede & Partner goed samen. Door de uitstekende en persoonlijke begeleiding van mijn consulent, kon ik een sterke zelfreflectie uitvoeren. Door deze te combineren met de uitstekende content, die Van Ede & Partner biedt, heb ik een duidelijke persoonlijke - en zakelijke - koers ontwikkeld naar een toekomst, waarbij mijn continue ontwikkeling centraal staat’’

Nico Vrijenhoek Procurement Director

"Van Ede & Partners heeft mij op een inspirerende wijze geholpen na te denken over wie ik ben en wat mijn aanbod aan de arbeidsmarkt is. Door deze inspirerende aanpak heb ik succesvol een nieuwe uitdaging gevonden"

Remie Spanjerberg Business Development Manager

“Hoewel ik al vrij snel weer werk had gevonden, heb ik toch het traject bij Van Ede & Partners afgemaakt omdat de meerwaarde daarvan al snel duidelijk was. Een serieuze intake die diverse invalshoeken belicht en daarna het traject Begin Je Eigen Bedrijf. Het heeft voor mij heel veel bevestigd. Vrijwel alle elementen zijn ook toepasbaar bij een werkgever: door de tools, cursussen met verschillende spiegelmomenten en de diverse analyses, kan ik een groter stuk ondernemerschap in mijn dagelijks werk toepassen!”

Arjen Halewijn Technology Specialist Procurement

"Wel een baan, toch een traject bij Van Ede & Partners. Ook dat kan! Traject op maat, in een huiselijk sfeer en kwam telkens vol enthousiasme en energie thuis. Ik wist wat ik niet kon, maar weet nu nog meer waar ik voor sta en wat ik wél kan! Uiteindelijk toch een overstap gemaakt. Solliciteren met opgedane kennis van Van Ede & Partners is meer dan het halve werk! Nog steeds dankbaar voor de fijne diepgaande gesprekken en de nazorg."

Remco Winia Senior Ontwikkelmanager

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Ja, ik kom graag koffie drinken!

Contact opnemen
Vul hier uw naam in

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Den Haag