Artikelen

Lees hier de artikelen van Van Ede & Partners Den Haag

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

De belangrijkste ZZP-statistieken van 2020

Wil je weten hoe ZZP’ers ervoor staan in 2020? Dan hoef je niet verder te zoeken. We hebben de meest relevante, up-to-date ZZP statistieken voor je op een rijtje gezet.

24 belangrijke ZZP statistieken

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

“In dramatische omstandigheden ontstaat een grotere weerbaarheid”. Aldus een inspirerend artikel in de Volkskrant deze week. En wat willen we dat allemaal graag; veerkracht en optimisme… Voor velen was er (ook) reden tot optimisme, lekker thuiswerken, eindelijk ziet ‘de baas’ dat we ook thuis productief kunnen zijn!

Optimism is a moral duty

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

‘As our case is new, we must think and act anew.’ Dit citaat van Abraham Lincoln schreef Robert F. Kennedy in de inleiding van zijn boek ‘To seek a newer world – Een nieuwe wereld wacht!’

Daar ons geval nieuw is, moeten we opnieuw denken en handelen. We moeten de ban doorbreken.

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

Het is een bijzondere tijd. Waarschijnlijk wordt onze aandacht gevangen door allerlei gedachten over de crisis waarin wij mondiaal lijken te verkeren.

Be your source!

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

We zijn in de greep van het coronavirus. We werken vanuit huis en als we de deur uitgaan houden we anderhalve meter afstand. We worden beperkt in onze bewegingsvrijheid.

Leven is de kunst om in beweging te komen… we kunnen kiezen!

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

Solliciteren, terwijl er weinig vacatures zijn. Netwerken, terwijl dat kopje koffie samen er niet in zit. Toch is er een hoop wél te doen bij het zoeken naar ander werk, naar een andere bestemming. Nu én in voorbereiding op straks, als Nederland weer open gaat. Roel Monnik schreef er vorige week al over.

Zijn sollicitatie- of netwerkgesprekken nu mogelijk, of pas weer straks?

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

Wat we nu meemaken kent zijn weerga niet. Oud en jong, niemand heeft een crisis van deze aard en omvang meegemaakt.

Het goede gesprek in onwerkelijke tijden

Checklist solliciteren via video

Het voeren van sollicitatiegesprekken via video is niet nieuw, maar door het coronavirus lijkt het eindelijk zijn doorbraak te beleven. Wat moet je weten over solliciteren via video?

Checklist solliciteren via video

Zes tips om veerkrachtig te blijven in een tijd van onrust

Psychologie Het coronavirus zorgt voor twijfels, angsten, spanningen. Hoe blijf je toch mentaal weerbaar?

Zes tips om veerkrachtig te blijven in een tijd van onrust

Hoe nu verder?

Carrièreswitch, baan op de tocht, of toe aan een logische volgende stap in je loopbaan? Van Ede & Partners Den Haag begeleidt hoger opgeleiden bij deze vragen. Derick Maarleveld schreef hun verhalen op.

Hoe nu verder? Gesprekken over loopbaancoaching

"Van Ede & Partners geeft een diversiteit aan mogelijkheden."

Anton en Maurits zijn beiden oud-cliënten van Van Ede & Partners in Den Haag en de drijvende krachten achter het VEP Netwerk Den Haag.

“Van Ede & Partners geeft een diversiteit aan mogelijkheden” – Anton Jongeneelen en Maurits von Heijden (1)

Maak kennis met Van Ede & Partners in Den Haag

Van Ede & Partners is een bureau voor loopbaan coaching en outplacement. Wij begeleiden en adviseren onze cliënten bij het vormgeven van hun carrière. Dat kan proactief door loopbaan coaching en reactief door outplacement.

Maak kennis met Van Ede & Partners Den Haag

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat