R. (Roel) Monnik

R. (Roel) Monnik

Open, helder, recht door zee, mild, met humor “De richting van de wind kan je niet veranderen, wel de stand van je zeilen” U kunt de omstandigheden waarin u verkeert slechts beperkt beïnvloeden; wél de wijze waarop u ermee omgaat. Ik coach u graag bij het in eigen hand nemen van het roer van uw loopbaan.

Wat mij drijft is een diepgaande belangstelling voor wat mensen motiveert in hun werk en waar ze het beste tot hun recht komen.

Inmiddels ruim 25 jaar actief als zelfstandig coach, loopbaanadviseur, trainer en adviseur. Daarnaast actief geweest in directiefuncties en als professional. Brede scope. In de loop der jaren coachte ik mensen uit alle denkbare sectoren, en op elk denkbaar niveau; van CEO tot uitvoerende, van professor tot klasse-assistente en van specialist tot verpleegster. Vanuit deze ervaring bied ik u een groot netwerk en een brede kennis van de arbeidsmarkt.

Ik geloof sterk in de kracht van ieder individu om het roer in eigen hand te nemen. Mijn aanpak is invoelend, doelgericht, soms confronterend, maar altijd met het oog op wat goed is en werkt voor mijn cliënten.

 

 

Blogs geschreven door Roel Monnik

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat