Young High Potential

Het belang van een goede carrièrestart.

Young High Potential

Young High Potential

Van Ede & Partners in Eindhoven begeleidt de ontwikkeling van je loopbaan, zodat je een zinvol zakelijk leven leidt. Eigenlijk begint het vormgeven van een carrière al in de laatste fase van je studententijd. De consulenten van Van Ede & Partners kunnen je begeleiden in de oriëntatiefase van je loopbaan, zodat je een goede carrièrestart kunt maken.

Ben je al een stap verder en zit je al in een baan, dan kan je het gevoel soms bekruipen of dit wel het juiste is. Wat wil je écht? Waar krijg je écht energie van? Om het antwoord op deze vragen te krijgen, ben je bij Van Ede & Partners aan het juiste adres.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. 

“Het outplacement traject bij van Ede & Partners is ontzettend waardevol voor mij geweest. Ik heb inzichten gekregen in wat ik wil, wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Met name de visie- en profieltraining hebben mij daar enorm bij geholpen. Ik weet nu hoe ik mijn toekomst vorm wil gaan geven en hoe ik mijn loopbaan op een duurzame wijze wil voortzetten. Ik ga mijn toekomst vol vertrouwen tegemoet!”

Rob Vereijken

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)