drs. J.N.T. (Nynke) Hovinga

drs. J.N.T. (Nynke) Hovinga

Diepgaande & praktische (loopbaan)coach, bewustzijnsontwikkelaar, verliesbegeleider, trainer, betrokken motivator. Als Bedrijfskundige heb ik gewerkt bij een verzekeraar als marketeer en projectleider. Vervolgens bij de overheid in diverse functies dicht op het bestuur. Daarnaast werd ik coach, trainer en proces-begeleider. Dit laatste is wat ik echt wil doen. Nu begeleid ik andere mensen bij ontdekken wat echt bij hun past.

‘Als je doet wat bij je past, ben je van waarde voor de wereld’ (Daniël Lohues). Ik geloof dat we allemaal eigen unieke talenten hebben en iets bijdragen. Iets waar je goed in bent en van gaat stralen. In de zoektocht om helder te krijgen wat dat voor je is, wat je wilt en/of hoe je dat aanpakt, begeleid ik je graag.
Dit begint bij wie je bent en wat je in huis hebt.

Ik doe dit in contact van mens tot mens, betrokken, invoelend en enthousiast. Zoek daarbij de diepgang en geef je praktische tips. Veranderingen kunnen fijn zijn, maar ook verlies of onzekerheid met zich meebrengen, dit ken ik vanuit mijn eigen proces. Ook hiervoor is aandacht.

Ik werk niet vanuit één methode, maar zet diverse methodieken in die passen bij degene met wie ik meeloop. Doen wat nodig is. Dit geeft weer richting, vertrouwen en daardoor meer energie.

Blogs geschreven door Nynke Hovinga

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat