drs. D.M.M. (Dinja) van Gestel

drs. D.M.M. (Dinja) van Gestel

Senior vakvrouw, verdiept, verruimt, maakt vaart, concretiseert, verheldert.

Ik begeleid ruim 25 jaar hoogopgeleiden en executives bij zingevings- en carrièrevragen. Ben wijsgerig pedagoog, gespecialiseerd in mens en werk. Heb een carrière als innovator op de arbeidsmarkt, adviseur, onderzoeker en schrijver. Volgde een grondige vierjarige begeleidersopleiding. Was manager van professionals en had bestuurlijke rollen. De veranderende arbeidsmarkt en wat dit vraagt van mensen en organisaties boeit me enorm.

Door de jarenlange ervaring met advisering, relaties met opdrachtgevers en (executive) cliënten en mijn deelname in ondernemersnetwerken heb ik toegang tot een grote diversiteit aan branches. Ik ben CMI-C gecertificeerd.

Ik geloof erin dat ieder mens ten diepste wil bijdragen. Een heldere ambitie om het juiste te doen helpt om in je ware grootte op je plek te komen. Dit geeft zin aan werk en leven.

Binnen van Ede & Partners ben ik zeer betrokken bij professionalisering, methodiekontwikkeling, innovatie. Ik ben vestigingsdirecteur van de vestiging in Breda.

Blogs geschreven door Dinja van Gestel

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat