A.J.M. (Annemarie) Resink

A.J.M. (Annemarie) Resink

Verbinder, analytisch intuïtief, cultuurveranderaar, doortastend, met hart & ziel, creatief, humor Mijn roots liggen in de cultuur. Daar heb ik ervaren hoe uniek eenieder is en dat iedereen op zijn/haar eigen wijze het verschil kan maken. Vanuit verbinding, met focus op realisatie, probeer ik met elkaar het verschil te maken.

Mijn ondernemersgenen zorgen dat ik op geheel eigen wijze situaties tegemoet treedt. Het blijft boeiend om mensen te laten ontdekken hoezeer zij het verschil kunnen maken, waar hun waardevolle bijdrage ligt en dat je als mens áltijd beweging kunt brengen. We zijn uniek en door creativiteit ruimte te geven blijkt geen probleem té ingewikkeld, blijken veranderingen opeens leuk te zijn en is de te bewandelen weg nét zo leuk als het bereiken van het doel. Het liefst doe ik dingen met aandacht, vanuit verbinding en met humor, vanuit nieuwsgierigheid en een hecht geloof in de kracht van het samen. Ik geef graag het podium aan ú.

 

Blogs geschreven door Annemarie Resink

Is werkzaam bij:

E-mail Annemarie Resink

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat