De Directeur / HR Manager

Wij begeleiden de zakelijke ontwikkeling van jouw medewerkers, zodat jouw bedrijf goed blijft renderen

Wij begeleiden de zakelijke ontwikkeling van jouw medewerkers, zodat jouw bedrijf goed blijft renderen

Je hebt een prachtig bedrijf, dat zakelijk successen oogst. Als ondernemer weet je dat je nooit stil moet zitten en vooruit moet kijken. Jouw medewerkers zijn ‘goed bezig’, maar er sluimert iets in het bedrijf. Sommige medewerkers gaan weg om elders een nieuwe uitdaging te vinden. Sommige medewerkers melden regelmatig ziek. Ziekteverzuim en het werven van nieuwe medewerkers kost veel tijd en geld en nog veel belangrijker; het verlaagt de productiviteit, dus ook het rendement.  Van Ede & Partners heeft diverse oud-ondernemers in haar gelederen die je kunnen helpen, door In Company programma’s, jouw medewerkers zich goed te laten ontwikkelen en productiever te zijn voor jouw bedrijf.

Deze mensen gingen je voor 

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

Alles was bijzonder goed. Misschien nog wel belangrijker: al het gebodene was bijzonder congruent / consistent. Ik ben echt onder de indruk hoe iedereen de zelfde boodschap uitdraagt en de zelfde hoge kwaliteit biedt. Uiteraard zal ik jullie aanbevelen.

Eric Prent

Download hier whitepapers

Graag reiken wij je artikelen aan over diverse onderwerpen zoals: de arbeidsmarkt, (zelf)leiderschap, solliciteren en het goede leven. Hier kun je deze vinden:

OIGP Future Of Work Report 2020 Van Ede

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze business coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Rotterdam